У збірних динамівців на півтора склади

Найближчого тижня на п'яти континентах національні та молодіжні збірні різних країн світу проведуть офіційні та товариські матчі. Приємно, що в деяких з них на поле вийдуть представники «Динамо».

Наставник збірної України Олексій Михайличенко у важливих матчах кваліфікації Кубка світу-2010 розраховує на сімох динамівців. До шести, про яких ми раніше повідомляли, додався Андрій Шевченко, що уклав в останні дні літа контракт з «Динамо». Таким чином, у поєдинках з Андоррою та Білорусією тренери збірної можуть задіювати воротарів Олександра Шовковського та Станіслава Богуша, захисника Віталія Мандзюка, півзахисника Олега Гусєва, нападників Андрія Шевченка, Артема Мілевського та Андрія Ярмоленка.

Ключові матчі в групі кваліфікації Кубка світу-2010 у збірної Хорватії – з Білорусією та Англією. Багато в чому від результату цих матчів залежить турнірна доля й нашої збірної. У ряди «клітчастих» викликаний півзахисник Огнєн Вукоєвич.

У Парижі, на знаменитому «Стад де Франс», в поєдинку кваліфікації Кубка світу-2010 Франція зіграє з Румунією. Разван Луческу сподівається на допомогу Тіберіу Гіоане, який приніс у серпневому поєдинку румун з угорцями перемогу своїй команді. Після матчу з французами збірна Тібі прийме в бухаресті Австрію.

Слідом за Гіоане проти «трикольорових» сподівається зіграти Мілош Нінкович. На відміну від Румунії, у збірної Сербії прекрасні шанси наступним літом відправитися до ЮАР.

Два виїзні поєдинки в календарі збірної Фінляндії – з Азербайджаном та Ліхтенштейном. У них має намір взяти участь основний гравець команди «суомі» Роман Єременко.

Не потрапивши до фінальної частини Кубка світу 2010 року, збірна Сенегалу вимушена задовольнятися товариськими матчами. Пап Діакате викликаний на поєдинки з Анголою та Китаєм.

Молодіжна збірна України готується до ключового матчу кваліфікації Євро-2011 (U-21) проти Франції, який відбудеться 8 вересня в місті Геньон. У тренуваннях під керівництвом тренера Павла Яковенка беруть участь шестеро динамівців: воротар Артем Кичак, захисники Вадим Родіна та Андрій Сахневич, півзахисники Кирило Петров і Денис Гармаш, нападник Роман Зозуля.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер