Збірні динамівців набирають очки

Гіоане у боротьбі з Діарра; фото AFP

У звітний уїкенд матчі кваліфікації Кубка світу-2010 провели національні збірні. Про збірну України, яка розгромила Андорру (5:0), наш сайт повідомляв раніше. Тепер черга інших команд, у складі яких виступають представники «Динамо».

Хорватія не без зусиль на своєму полі змогла перемогти Білорусь. Важливі три очки до турнірної скарбнички «клітчастих» приніс автогол Дмитра Верховцова, який не так давно побував на перегляді в «Динамо». Огнєн Вукоєвич провів на полі весь матч на звичній позиції в півзахисті.

Почесна нічия в активі збірної Румунії. Команда Развана Луческу спромоглася зіграти внічию зі збірною Франції 1:1 на славетному «Стад де Франс». Тіберіу Гіоане провів на полі всі 90 хвилин. Услід за Тібі проти «трикольорових» на стадіоні «Црвена Звєзда» в Белграді найближчої середи сподівається зіграти Мілош Нінкович. На відміну від Румунії, у збірної Сербії чудові шанси наступним літом вирушити до ПАР.

У Баку збірна Фінляндії з мінімальною перевагою перемогла Азербайджан 2:1. Брати Єременки, Роман та Олексій, провели на полі весь матч, але відзначитися забитими м’ячами не змогли.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер