Динамівці у збірних трьох континентів

Динамівці у збірних трьох континентів

У період матчів національних та молодіжних збірних динамівці діляться на дві приблизно рівні групи. Перша залишається в Києві, продовжуючи тренуватися й готуватися до майбутніх баталій, а друга виступає за свої збірні.

Юрій Сьомін надав не викликаним до лав збірних гравцям три вихідних дні. Команда збереться на базі в Кончі-Заспі в четвер увечері. У суботу в планах тренерського штабу двохсторонка із молодіжним складом.

Значним виглядає представництво «Динамо» у збірних. Головний тренер збірної України Олег Блохін викликав для підготовки та участі в матчах зі збірними Німеччини (11 листопада в Києві) та Австрії (15 листопада у Львові) сімох гравців «Динамо». Захисника Євгена Хачеріді, півзахисників Олександра Алієва, Андрія Ярмоленка, Дениса Гармаша та Олега Гусєва, нападників Артема Мілевського та Андрія Шевченка.

До молодіжної збірної України, яка в Севастополі проведе матчі кваліфікації ЧЄ-2013 (U-21) проти Фінляндії (11 листопада) та Литви (15 листопада), Павло Яковенко викликав двох гравців «Динамо» – воротаря Максима Коваля та півзахисника Сергія Рибалку.

Відповідальні два матчі доведеться провести збірній Хорватії у плей-офф кваліфікації чемпіонату Європи. Суперник не з простих – збірна Туреччини. Ігри відбудуться 11 та 15 листопада. Огнєн Вукоєвич покликаний допомогти своїй збірній пробитися до фінальної стадії чемпіонату Європи.

Екзотичне турне доведеться здійснити збірній Сербії та викликаному до її лав Мілошу Нінковичу. 11 листопада в Мексиці та 14 листопада в Гондурасі серби зіграють проти місцевих національних збірних.

Через травму коліна Горан Попов не допоможе збірній Македонії. Динамівець вирушив на батьківщину для консультації з лікарем.

Півзахисник Дуду викликаний тренером збірної Бразилії на товариські матчі з Габоном (10 листопада) та Єгиптом (14 листопада).

Два домашніх товариських матчі проведе збірна Нігерії. Айїла Юссуф та Браун Ідейє готові зіграти за «суперорлів» проти Ботсвани (12 листопада) та Замбії (15 листопада).

Лукман Аруна викликаний на тренувальний збір олімпійської збірної Нігерії (U-23). Якщо тренери збірної включать динамівця до заявки на чемпіонат КАФ (U-23), який пройде в Марокко з 26 листопада по 10 грудня, Лукман зможе допомогти своїй країні вибороти путівку на Олімпійські ігри 2012 року в Лондоні.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер