»Динамо» – «Рубін»: арбітри з Іспанії (оновлено)

»Динамо» – «Рубін»: арбітри з Іспанії (оновлено)

Комітет арбітрів УЄФА визначився з кандидатурами суддів, які будуть обслуговувати перші поєдинки 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

Матч «Динамо» з «Рубіном», який пройде 26 липня на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, буде обслуговувати іспанська бригада арбітрів на чолі з 38-річним Давидом Фернандесом Борбаланом (David Fernández Borbalán). Із 2004-го року Борбалан обслуговує матчі іспанського вищого дивізіону, отримавши категорію ФІФА у 2010-му. На даний момент Давид входить до групи арбітрів 2-ї категорії.

Майбутній поєдинок стане першим для Борбалана в рамках Ліги чемпіонів. У послужному списку іспанського арбітра – три матчі кваліфікаційних раундів Ліги Європи (два в минулому сезоні, один у нинішньому).

Зустрічався Борбалан і з українськими футболістами. У травні минулого року збірна України, складена з гравців до 19-ти років, брала участь в еліт-раунді кваліфікації Євро-2010 (U-19). Спочатку наші хлопці програли одноліткам із Ірландії (0:1), а потім зіграли внічию з англійцями (1:1).

Допомагати Борбалану будуть його співвітчизники – Рауль Кабаньєро Мартинес (Raul Cabanero Martinez) та Хорхе Каньєло Прієто (Jorge Canelo Prieto). Функції резервного арбітра виконає Педро Перес Монтеро (Pedro Perez Montero).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер