Суперники «Динамо»: впевнена перемога «Фенербахче»

Суперники «Динамо»: впевнена перемога «Фенербахче»

Чергові матчі в національних чемпіонатах провели суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги чемпіонів. «Арсенал» і «Фенербахче» свої поєдинки легко виграли, а от «Порту» в черговий раз не дорахувався двох очок, зігравши внічию.

«Фенербахче» – «Генчлербірліги» – 3:0

«Фенербахче»: Волкан, Гекхан Генул, Лугано, Ондер Турачі, Роберто Карлос, Бурак Йїлмаз (Сельчук Сахин, 66), Мальдонадо, Емре, Угур Борал (Казим-Ричардс, 66), Алекс, Гуїза (Ільхан Парлак, 82).

Голи: Алекс (41), Гуїза (64), Казим-Ричардс (90).

Незважаючи на відсутність з різних причин багатьох основних гравців (матч пропускали Еду Драчена, Семіх Шентюрк, Дейвид і Ведерсон), «Фенербахче» добився впевненої домашньої перемоги над «Генчлербірліги». Гостям вдавалося стримувати атаки «Фенербахче» аж до 41-ї хвилини, коли Алекс відкрив рахунок у матчі.

В другому таймі перевагу господарів стадіону «Шукру Сарачоглу» закріпив іспанець Гуїза, який став головним літнім придбанням «канарок» у літнє міжсезоння. Остаточний же рахунок встановив Казим-Ричардс, який вийшов на заміну.
Нагадаємо, що «Фенербахче» є найближчим суперником «Динамо» в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Матч, який пройде в Стамбулі, відбудеться 30 вересня.

«Ріо Аве» – «Порту» – 0:0

«Порту»: Елтон, Сапунару, Роландо, Бруно Алвеш, Фусіле (Ліно, 60), Фернандо, Лучо Гонсалес, Рауль Мейрелеш (Кандейяс, 78), Маріано (Халк, 60), Лісандро Лопес, Родригес.

«Порту» вдруге поспіль зіграв унічию в матчі чемпіонату Португалії. І якщо виїзну нічию проти «Бенфіки» в попередньому турі можна певною мірою розцінювати як успіх, то «Ріо Аве» підопічні Жезуальду Феррейри зобов'язані були перемагати. Що ж, позначається пізній продаж лідера атак «драконів» Рикардо Куарежми, а для того, щоб награти нові схеми вже без нього, необхідний час…

«Болтон» – «Арсенал» – 1:3

«Арсенал»: Альмунія, Санья, Коло Туре, Галлас, Кліші (Джуру, 46), Ебуе (Ремсі, 85), Сонг, Фабрегас, Денілсон, Адебайор, Бендтнер (Уолкотт, 74).

Голи: Девіс (14) – Ебуе (26), Бендтнер (27), Денілсон (87).

Підопічні Арсена Венгера після візиту до Києва впевнено розібралися на виїзді з «Болтоном», хоча й першими отримали м'яч у свої ворота. Після гола Кевина Девіса лондонці, багато в чому завдяки старанням Сеска Фабрегаса, взяли гру під свій контроль. Після двох влучань у стійку вони протягом 90 секунд не тільки зрівняли рахунок, але навіть вийшли вперед. А закріпив успіх команди Денілсон, який відгукнувся на передачу Адебайора.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер