»Динамо» – «Валенсія»: суддівські призначення (оновлено)

»Динамо» – «Валенсія»: суддівські призначення (оновлено)
Серж Гюмьєнні

Нагадуємо бригаду арбітрів, які обслуговуватимуть матчі 1/16 фіналу Кубка УЄФА між «Динамо» та іспанською «Валенсією».

Зустріч, яка відбудеться 18 лютого на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, обслуговуватиме Серж Гюмьєнні (Serge Gumienny) з Бельгії. Поєдинки міжнародного рівня 36-річний бельгієць обслуговує з 2003 року, а в грудні 2008-го увійшов до топ-групи європейських арбітрів.

У 2005 році Гюмьєнні обслуговував поєдинок за участю молодіжної збірної України. У відбірковому турнірі до чемпіонату Європи 2006 року «молодіжка» під керівництвом Олексія Михайличенка не змогла обіграти турецьких однолітків – матч закінчився з рахунком 0:0. В тому поєдинку брали участь Артем Мілевський та Олександр Алієв. Артем має всі шанси з'явитися на полі й 18 лютого, а от Олександр пропустить перший матч із «Валенсією» через дискваліфікацію.

Асистентами арбітра призначені Вальтер Вроманс (Walter Vromans) та Мішель Кеєн (Michaël Keyen). Змінився резервний арбітр матчу – його функції буде виконувати Йохан Вербіст (Johan Verbist).

Оцінювати рівень підготовки поєдинку буде делегат УЄФА француз Жан-Луї Валентен (Jean-Louis Valentin), а роботу арбітрів оцінить суддівський спостерігач Ласло Вагнер (László Vagner) з Угорщини.

Відзначимо, що повторний поєдинок, який відбудеться 26 лютого у Валенсії, обслуговуватиме бригада арбітрів із Словенії на чолі з Даміром Скоміною (Damir Skomina).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер