»Динамо» – «Волинь» – 5:1. П'ять «подарунків» для гостей

»Динамо» – «Волинь» – 5:1. П'ять «подарунків» для гостей

В останньому домашньому поєдинку нинішнього чемпіонату динамівці порадували нечисленних уболівальників, які прийшли на стадіон, справжньою голевою феєрією. У першому таймі виконували соло два Артема – Мілевський та Кравець, які відзначилися дублями. Після перерви, незважаючи на безперечну перевагу, вдалося забити лише одного разу. І лише в компенсований час «Волинь» змогла відіграти одного м’яча, що в цілому не зіпсувало переможного настрою «біло-синім».

Як і передбачалося, в матчі з «Волинню» головний тренер дав можливість відпочити футболістам, які останнім часом грали без замін. Не потрапили до заявки Вукоєвич, Попов, Шевченко, на лавці запасних залишилися Шовковський, Гусєв та Юссуф. Ті ж, хто вийшов на поле зі стартових хвилин, розташувалися на звичних для себе позиціях – на флангах діяли зв’язки Данило-Зозуля та Ель Каддурі-Ярмоленко, Єременко виконував функції опорного півзахисника, а Алієв розташувався під зв’язкою нападників Мілевський-Кравець.

Над динамівцями не довлів вантаж відповідальності за результат, тому з перших хвилин хлопці діяли на полі розкуто, доволі швидко відкривши рахунок у матчі. Нарешті вдалося відзначитися Мілевському, який у нинішньому році ще не забивав. Примітно, що цей м’яч став для Артема ювілейним – 50-м у чемпіонатах України за «Динамо»! Відмітимо, що трохи пізніше Мілевському відразу ж вдалося розміняти шостий десяток м’ячів відмінним ударом у дев'ятку воріт «Волині».

Виправдав надії, що покладалися на нього, й Артем Кравець, який відзначився, як і тезка, дублем. В обох голевих епізодах ідеально викладав йому м’ячі Ярмоленко, в цілому записавши на свій рахунок три голеві передачі в звітному поєдинку. Не можна сказати, що у «Волині» не було шансів відзначитися в першому таймі. Два хороших моменти були у Бутка, але спочатку, вийшовши віч-на-віч із Ковалем, Богдан не зміг переграти голкіпера «Динамо», а потім із хорошої позиції з меж штрафного майданчика пробив поряд зі стійкою.

«Побиття» гостей продовжилося після перерви. Щоправда, реалізація всякий раз підводила динамівців, та й занадто часто загравалися з м’ячем у безпосередній близькості від воріт суперника, в результаті порадувавши глядачів лише одним забитим м’ячем. Нагадав про себе Алієв, забивши перший м’яч за основний склад «Динамо» після повернення з «Локомотиву». Вперше в нинішньому сезоні зіграв Калитвинцев, вийшовши на заміну по ходу другого тайму. Владислав діяв доволі активно, мав не одну можливість для взяття воріт, але м’яч наполегливо летів повз рамку. Дай Боже, щоб травми обходили півзахисника боком, і наступного сезону чекаємо на нього в основному складі набагато частіше.

Футболісти «Волині» шукали щастя переважно ударами здалеку, щоправда, надійно діяв у рамці голкіпер «Динамо». Коли ж пішов відлік компенсованого часу, успіх посміхнувся Герасимюку – після удару півзахисника м’яч влучив у стійку, відскочив у спину Ковалю і, незважаючи на всі зусилля Максима, таки перетнув лінію воріт.

Футболісти «Динамо» порадували якістю гри у своєму виконанні. Сподіваємося, цю легкість досягнення результату вдасться перенести як на наступну суботу, коли підопічні Юрія Сьоміна зіграють на виїзді з «Іллічівцем», так і на 25-те травня, на фінал Кубка України з «Шахтарем».

Он-лайн матчу

Фотогалерея матчу

ДИНАМО – ВОЛИНЬ – 5:1 (4:0).

«Динамо»:
35.Коваль, 2.Данило (26.Несмачний, 46), 3.Бетао, 8.Алієв, 9.Ярмоленко (19.Гармаш, 46), 10.Мілевський – кап (45.Калитвинцев, 73), 22.Кравець, 23.Єременко, 30.Ель Каддурі, 34.Хачеріді, 49.Зозуля.

«Волинь»:
1.Ндойє, 77.Бута, 24.Ізворану, 36.Годований, 7.Гошкодеря, 4.Карковський, 18.Приндета (9.Герасимюк, 15), 35.Стевич, 37.Бутко, 26.Бабир (10.Лисенко, 69), 99.Пищур – кап (31.Пічкур, 13).

Голи: Мілевський (3, 26), Кравець (11, 39), Алієв (59) – Коваль (90+3, автогол).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер