Джермейн Ленс – простий голландський хлопець із зоряним блиском в очах

Джермейн Ленс – простий голландський хлопець із зоряним блиском в очах

Наше заочне знайомство розпочалося з курйозу, коли я, перебуваючи в цейтноті часу та терміновій потребі розмістити на офіційному сайті інформацію про підписання клубом Ленса, сплутав Джермейна з його чорношкірим партнером по збірній Нідерландів. Але вже з першого тренування в київському «Динамо» стало зрозуміло, що клуб придбав одночасно атлетичного, швидкісного й дуже вмілого в поводженні із м'ячем гравця. Уже з перших поєдинків за «біло-синіх» наш летючий голландець підтверджував це кожного разу від гри до гри, немов у черговий раз доводячи, що його просто неможливо з кимось сплутати. При першій же зустрічі я йому про це розповів, на що він, посміхнувшись, відповів, що помилок у житті, як і в футболі, може припускатися кожен, адже не помиляється той, хто нічого не робить.

Після цього ми неодноразово спілкувалися в різних ситуаціях та з різних приводів, і можу визнати, що завжди після таких зустрічей, уже розлучившись із голландцем, який став мені товаришем, мене переслідував, займаючи весь простір, шлейф його оптимізму та невичерпної енергії. Головною ж рисою Джермейна завжди була його простота та доступність, так не властива багатьом футбольним зіркам. У моїй пам'яті залишився епізод, що мав місце в січні цього року. Наша знімальна група зустрічала Джермейна з дружиною та Бетао після новорічних свят у Бориспільському авіатерміналі. Яке ж було наше здивування, коли після взаємних привітань та інтерв'ю подружжя Ленсів, радісно щось обговорюючи, зайняло місця у звичайному автобусі, шо вирушав до Києва. Жодних зіркових замашок, усе було просто та красиво, по-європейськи, як у їхніх рідних Нідерландах...

Ось так живе, крокує по життю та класно грає у футбол Джермейн Ленс, простий голландський хлопець із зоряним блиском в очах.

Олег Задерновський

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер