Євген ХАЧЕРІДІ: «Відступати нам не було куди»

Євген ХАЧЕРІДІ: «Відступати нам не було куди»

- У лінії оборони збірної України було дуже багато роботи у грі з Македонією. Напевно, не очікували, що її буде настільки багато?

- Так, я сказав би, що роботи у нас дійсно вистачало, тому що у них були навали, в останні 15-20 хвилин вони постійно робили довгі передачі в нашу штрафну. Вони подали багато кутових, штрафних ударів. Багато штрафних були не по справі, самі на рівному місці заробили. У них гравці високі, тому зі стандартів вони мали моменти. А так, з ігрових епізодів, у них був тільки момент на початку першого тайму, коли П'ятов виручив. Ми повинні були забивати другий м'яч, і на цьому, як мені здається, все би закінчилося.

- Весь матч відчувалося нервове напруження. На полі були якісь конфліктні ситуації?

- Ні, конфліктів не було. Ну а як ви думаєте, за рахунку 1:0, природно, була напруженість. Всі переживають, всі розуміють, що нам дуже потрібні три очки. Відступати нам було нікуди. 1:0 – завжди слизький рахунок. Потрібно було обов'язково забивати другий гол, щоб зняти напругу, і далі гралося би легше.

- У перерві була серйозна розмова з тренером? Або він був задоволений забитим м'ячем?

- Ні, було спокійно, нам сказали не розмовляти з суддями, грати акуратно, зберігати концентрацію і шукати можливості забити другий м'яч. Другий ми не забили, але найголовніше – що вистояли, не пропустили.

- Пенальті змінив хід зустрічі?

- Так, я ж вам уже сказав. Забили б ми другий м'яч, було б набагато легше. Вони ще більше відкрилися би, можливо, ми б забили і третій. 1:0 - завжди слизький рахунок, хто б з ким не грав.

- Здобуті шість очок – це все, що залишиться в пам'яті про два матчы або буде і негативний емоційний осад?

- Звичайно, шкода, що втратили очки в першій грі зі Словаччиною. Але шість очок – нормальний результат. Нам потрібно було обов'язково витискати максимум з цих двох ігор, перемагати в них. Слава Богу, що ми здобули в них шість очок. Будемо намагатися так само набирати і в наступних іграх. Бажано по максимуму.

- Питання в іншому, чи немає претензій за якістю гри у цих двох матчах?

- З білорусами, напевно, була нічийна гра. Але нам врешті пощастило. Сьогодні, мені здається, у нас була явна перевага. У них були тільки навіси, кутові, штрафні. По грі вони нічого не створили.

текстова редакція © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер