Вболівальники вдячні Шацьких

Вболівальники вдячні Шацьких

Матч останнього туру чемпіонату України між «Динамо» і «Шахтарем» запам’ятався не тільки динамівською перемогою та святкуванням чемпіонства. Цього дня вболівальники «Динамо» влаштували проводи багаторічному форварду команди Максиму Шацьких, який по закінченню сезону напевно залишить клуб. Фанати вивісили кілька плакатів із словами подяки на адресу Максима, але справжній фурор викликав величезний банер із фотографією нападника в костюмі льотчика і написом «Винищувач МАХ 16. 328 бойових вильотів, 142 збитих». Тим самим представники фан-руху нагадали вболівальникам, що зібралися на стадіоні, про вагомий внесок Шацьких в історію «Динамо» – 328 матчів у синьо-білій динамівській футболці, 142 забитих м’яча у ворота як українських, так і європейських клубів.

Примітно, що напередодні Максим забив вирішальний м’яч за молодіжну команду «Динамо», тим самим принісши динамівцям перемогу над переможцем молодіжної першості – донецьким «Шахтарем». За поєдинком основних команд Шацьких спостерігав з трибуни у супроводі найдорожчих людей – дружини Олесі та двох доньок. Після матчу, в підтрибунному приміщенні, футболіст охоче фотографувався з усіма бажаючими і роздавав автографи.

- Величезне спасибі! – сказав наостанок футболіст. – Я гадаю, кожен футболіст може тільки мріяти про подібну підтримку. Та й на таке прощання мало хто заслуговує. Тому величезна подяка вболівальникам. Сподіваюся, я відплатив їм тим самим.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер