Михалику вибили зуба, за Ель Каддурі вболівали в Марокко

Михалику вибили зуба, за Ель Каддурі вболівали в Марокко

Одним з перших із роздягальні після матчу «Порту» - «Динамо» (0:1) вийшов провідний захисник київського клубу Тарас Михалик. На прохання про інтерв'ю Тарас відповів відмовою, показуючи на щоку. Виявилось, що в боротьбі з нападником (Тарас дипломатично не назвав його прізвище) динамівцю вибили переднього зуба. Ось такими жертвами кияни досягали перемоги над «Порту». Втім, за партнера по команді «відпрацювали» інші гравці, вдосталь задовольнивши інтерес журналістів.

Бадр ЕЛЬ КАДДУРІ, захисник ФК «Динамо» (Київ):

- У нас добре виходило оборонятися впродовж усієї зустрічі. Гол, який забили в першому таймі, так і залишився єдиним. Перемога на виїзді в Лізі чемпіонів – великий успіх для «Динамо».

- Більшість кутових були подані вами. Це установка тренера?

- Якщо ви уважно стежите за футболом, в перші роки виступів за «Динамо» тренери довіряли мені подавати кутові і пробивати штрафні. Потім поступився цим правом іншим. Але якщо треба, завжди готовий виконувати завдання тренера. У футболі це нормальне явище.

- Наскільки комфортно себе почуваєте, граючи в центрі поля?

- Тут я давно не грав. Важко, звичайно. Своєю грою задоволений, хоча доводилося непросто. Тут все залежить від рішення тренера. Де б він мене не ставив, я завжди маю віддаватися грі на 100 відсотків.

- У Києві за два тижні буде важче?

- Так, «Порту» ще додасть. Адже домашня невдача ще більше ускладнить їхнє завдання виходу з групи. Вони і в сьогоднішній грі показали звичний клас, дуже добре володіли м'ячем, комбінували. У цьому суперник перевершив нас. У Києві сподіваємося на допомогу вболівальників, які завжди нас підтримують.

- На початку матчу ви припустилися кількох помилок. Встигли отримати вказівки від тренера?

- Не без цього, але я і сам розумів, у чому проблема. Річ у тому, що мене турбує травма гомілкостопа. Спочатку по лівій нозі отримав у матчі з «Фенербахче», а потім додали в грі із «Зорею». Перший час не міг ступити на ногу. Навіть був комплекс, що хтось ззаду постійно підскакує і б'є по хворій нозі. Мені потрібен час звикнути до нової позиції і відновити здоров'я. Тоді навряд чи хтось мені робитиме зауваження.

- Хто першим привітав із перемогою?

- Не враховуючи хлопців, тренерів і керівників клубу, це батьки і дружина. Вони дивилися футбол і разом з нами раділи перемозі.

* * *

Малхаз АСАТІАНІ, захисник ФК «Динамо» (Київ):

- У Лізі чемпіонів у нас залишаються три матчі – з кожною із команд по разу. У них ми маємо грати на максимальний результат. У першому таймі було багато помилок, адже грали з командою, яка за останні три роки жодного разу не програла в єврокубках вдома. До речі, про це ми пригадали перед грою і навіть пожартували. Тепер нам потрібно налаштуватися на важку гру в Києві з «Порту», а перед цим успішно зіграти в чемпіонаті. Випускаючи на заміну, Юрій Сьомін попросив притримати м'яча й надійно перекрити свою зону. Гадаю, тренера не підвів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Порту

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер