»Фенербахче» – «Динамо»: а судді хто?

»Фенербахче» – «Динамо»: а судді хто?

Стала відома бригада арбітрів, яка обслуговуватиме поєдинок 2-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між стамбульським «Фенербахче» і київським «Динамо».

Арбітром в полі призначено 31-річний австрійця Томаса Айнваллера (Thomas Einwaller). Томас, банківський службовець за професією, зайнявся суддівством у 15-річному віці, а статус ФІФА отримав 1 січня 2005 року. Дебют на міжнародній арені відбувся через півроку, 14 липня, коли Айнваллер відпрацював на поєдинку 1-го кваліфікаційного раунду Кубка УЄФА «Есб’єрг» (Данія) – «Флора» (Естонія).

Матч між «Фенербахче» і «Динамо» стане дебютним для австрійця в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Цього року Айнваллер увійшов до числа арбітрів, що обслуговували матчі Олімпійських ігор в Пекіні. Також він входить до списку з 54-х суддів, які претендують на обслуговування поєдинків чемпіонату світу 2010 року.

Асистентами арбітра призначені співвітчизники Айнваллера – Роланд Хайм (Roland Heim) та Норберт Шваб (Norbert Schwab). Четвертим арбітром на матчі працюватиме також австрієць Томас Праммер (Thomas Prammer).

Делегатом УЄФА призначено Казімежа Олежека (Kazimierz Oleszek) з Польщі, а за роботою арбітрів стежитиме німець Фолькер Рот (Volker Roth).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер