Нічийний старт у Марбелії

Нічийний старт у Марбелії

Матч «Динамо» з «Зенітом» розглядали по-різному. Пітерці, щоб не говорилось про важливість перемоги і принциповість цього матчу, розглядали зустріч із «Динамо» крізь призму Кубка УЄФА проти іспанського «Вільярреалу». Динамівці ж лише вчора прибули на збір до Марбелії, тому хорошим фізичним станом похвалитись не могли.

І «Динамо» влаштувало хороший спаринг чемпіону Росії. Хоча в першому таймі особливо небезпечних моментів біля обох воріт не виникало, жорстка боротьба велась по всьому периметру поля. Футболісти не щадили ні себе, ні суперника. Зауважимо, що багато претензій по ходу матчу пролунало на адресу арбітру. Часто його рішення не відзначались послідовністю – ідентичні епізоди він трактував по-різному.

Щодо власне гри, чи не єдиний свій момент у першому таймі «Зеніт» реалізував. У цьому епізоді Шовковський зачепив м’яч і вже від його рук м’яч залетів у сітку воріт, не змігши відбити сильний удар.

У перерві тренерів «Динамо» оточили вболівальники – емігранти з України. Особливою популярністю користувався Олег Лужний, якого багато і з багатьма фотографувався. До слова, «Динамо» провело за шаленої підтримки, глядачі не змовкали увесь матч, висловлюючи емоції виключно українською мовою, а один уболівальник прийшов із українським прапором. Ось це справді було приємно!

У другому таймі з виходом на поле молодих футболістів гра пожвавішала. Поки футболісти, що грали в першому таймі, виконували бігові вправи, динамівці швидко пропустили. Потрібно віддати належне, динамівці і не думали опускати руки. Артем Кравець підтвердив свої претензії на виступ в основному складі – після удару з-за меж штрафного воротар не зміг зреагувати, і м’яч залетів у кут воріт.

А коли вже до кінця матчу залишались лічені хвилини, стрімка контратака «Динамо» завершилась навісом Олейника з правого флангу, і Алієв дотиком переправив м’яч у сітку воріт «Зеніту». Недарма Юрій Сьомін упродовж усього матчу кричав Алієву діяти ближче до воріт – у цьому епізоді Саша виявився навіть ближче до воріт, ніж Шацьких і Кравець.

Що ж, «Зеніт» вирушає додому не в дуже хорошому настрої. А «Динамо» продовжує повноцінно готуватись до матчів чемпіонату України.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер