»Динамо» - «Металург» (Д) - 3:3. Перша весняна осічка

»Динамо» - «Металург» (Д) - 3:3. Перша весняна осічка

Динамівці вперше за нового тренера втрачають очки в чемпіонаті України. Забивши вдома три м’ячі, кияни вмудрились не виграти в матчі з однією з команд із нижньої частини турнірної таблиці.

Ця втрата може дорого коштувати «біло-синім» – на кону чемпіонський титул. Утім, сподіватимемось на краще.

…Початок зустрічі – гірше не придумаєш! Уже на третій хвилині навіс із лівого флангу атаки гостей, Шовковський переводить м’яч на дальній край воротарського, звідки удар наніс Мелконян. Стійка, «круглий» відскакує до Фернандешу, який в оточенні динамівців точно б’є головою по порожніх воротах.

Перший же серйозний випад динамівців привів до того, що донеччани отримали м’яч у відповідь. Це Гусєв чудово розібрався на правому куту штрафного і прострілив на вільного Бангура, який без перешкод відправив м’яч у сітку.

Після такого бурхливого початку кияни міцно заволоділи ініціативою і почали методично розхитувати оборону «Металурга». Небезпечно бив Кравець, двічі впродовж хвилини гостро атакували Гусєв і Несмачний, скоро Олег знову міг відзначитись, але все було дарма.

Гості відповідали небезпечними випадами зі стандартів. В одному з таких епізодів м’яч після подачі кутового влучив у стійку. Наприкінці тайму ударами обмінялись Алієв і Ткаченко. На перерву команди пішли за мінімальної переваги донецької команди – знову навіс зліва (з правого флангу динамівської оборони), Михалик помилився позиційно і Косиріну ніщо не завадило вколотити м’яч у сітку.

Початок другого тайму був ще більш насиченим, ніж першого. На 48-й хвилині Мілевський відмінним пасом вивів на удар Алієва і Саша елегантно підсік м’яч над воротарем. Проходить дві хвилини і Ткаченко по-свинськи стрибнув двома ногами вперед на Корреа, за що заслужено був вилучений з поля.

Здавалось, що тепер «біло-сині» перемогу не упустять, але чергова помилка оборони призвела до третього пропущеного м’яча. Фернандеш навісив із кутового, Діакате програв позиційну боротьбу Косиріну і той головою направив «круглого» в дальній кут.

Подальший розвиток подій був більше ніж передбачуваний. Гості всією командою сіли на свою половину поля, а динамівці штурмували їхню насичену оборону.

Адже ж були моменти! Двічі був зобов’язаний забивати Корреа, поруч за стійкою пробив Алієв, Гусєв метрів із семи направив м’яч головою вище воріт…Суперник відбивався як міг, і свого добився. Фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию 3:3.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер