Перший суперник – «Левскі»

Перший суперник – «Левскі»

Ані дня без тренувань. Під таким лейтмотивом проходить перша частина підготовки «Динамо» до весняної частини сезону. У понеділок ввечері команда займалась на полях бази у Конча-Заспі, а вже через добу випробовувала зелений газон у передмісті Ейлата.

У вівторок вранці гравці, тренери і обслуговуючий персонал на спеціально зафрахтованому літаку здійснили тригодинний переліт, приземлившись в Ізраїлі на … воєнному аеродромі «Овда». Організатори збору, які зустрічали команду, відразу ж повідомили, що аеропорт Ейлата приймає лише внутрішні авіарейси. Саме тому вибір пілотів випав на лігво винищувачів і бомбардирів ізраїльських ВВС. Утім, через якийсь час динамівці прибули в готель і розпорядок дня жодним чином від цього не змінився.

Ейлат став третім містом в Ізраїлі, в якому динамівці проводили збори. Ще за часів Валерія Лобановського кияни облюбували Кейсарію, потім вибір випав на пригород Тель-Авіва – Герцлію. Обидва міста розкинулись на березі Середземного моря. У 2008 році настала черга моря Червоного і його родзинки – невеликої ділянки ізраїльської території, що межує на сході з Йорданією і на заході з Єгиптом.

На самому півдні Ізраїлю «Динамо» тренуватиметься найближчих сім днів. Потім переліт до Тель-Авіва і участь у Кубку Першого каналу. Стало відомо, що до старту турніру команда проведе контрольний поєдинок. Як повідомив офіційному сайту генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе, 19 січня суперником «Динамо» стане болгарський «Левскі», який також проводять збір в Ейлаті.

За більш докладною інформацією про хід тренувального збору «Динамо» в Ізраїлі, підготовку до Кубка Першого каналу і нового футбольного року, читайте і дивіться на

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер