ФК «Динамо» Київ і Фонд братів Суркіс придбали ортопедичний апарат для хлопчика з ДЦП

ФК «Динамо» Київ і Фонд братів Суркіс придбали ортопедичний апарат для хлопчика з ДЦП

Вже шість місяців Україна, завдяки єдності та консолідації народу, чинить опір загарбникам і крок за кроком відвойовує свої законні території. Проте, на жаль, наслідки війни, втрата близьких, знищене житло - не єдині людські трагедії, з якими кожного дня стикаються українці.

До ФК "Динамо" Київ і Фонду братів Суркіс звернулася родина з Київщини з проханням допомогти у придбанні спеціального ортопедичного пристрою, необхідного для їхньої дитини.

У період війни до оселі родини навідався ще один нещадний ворог, боротьба з яким вимагає значних витрат і неймовірних зусиль - маленькому сину був поставлений діагноз дитячий церебральний параліч. Аби протистояти недузі, хлопчик потребує допоміжного обладнання для утримання вертикального положення тіла, забезпечення правильного формування хребта та кінцівок, а також пом'якшення негативних наслідків, які захворювання завдає дитячому організму.

Відгукнувшись на прохання, ФК "Динамо" Київ і Фонд братів Суркіс замовили необхідний вертикалізатор у вітчизняної сертифікованої компанії в Полтаві. Сьогодні апарат був доставлений до Київської області та переданий родині хлопчика.

Нагадаємо, що ФК "Динамо" Київ і Фонд братів Суркіс також реалізують програму відновлення цивільної інфраструктури на Київщині, яка зазнала серйозних пошкоджень під час російських бомбардувань і обстрілів. У селі Бишів Фастівського району триває відбудова дитячого садочка, а в селі Гурівщина Бучанського району вже закладений фундамент під будівлю нової амбулаторії на місці зруйнованої.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер