Контрольний матч. «Динамо» - «Оболонь» - 4:2

Контрольний матч. «Динамо» - «Оболонь» - 4:2

Вчора «Динамо» зіграло контрольний матч проти представника першої ліги – «Оболоні». Цей матч став останнім перед виїздом до Полтави, де вже у вівторок наша команда битиметься з донецьким «Шахтарем» за Суперкубок країни.

У першому таймі динамівцям вдалося лише одного разу поцілити у ворота суперника, коли Нінкович змістився з лівого флангу і сильним ударом пробив воротаря «Оболоні». У другій половині на поле вийшов інший склад, що відразу ж дало результат – Бангура точним ударом у дев'ятку подвоїв рахунок. Пропустивши гол на 53-й хвилині, динамівці відновили перевагу в два м'ячі, коли Мілевський ударом з лінії штрафного майданчика відправив третього м'яча у ворота «пивоварів».

Наприкінці матчу команди обмінялися ще по одному голу. На м'яч «Оболоні» наша команда відповіла результативним ударом Ярмоленка, який замкнув навіс Мілевського. 4:2 – хороша репетиція з позитивним результатом.

Любителям статистики

«Динамо» – «Оболонь» – 4:2

«Динамо» (1-й тайм): Шовковський, Несмачний, Бетао, Михалик, Діакате, Гіоане, Юссуф, Вукоєвич, Нінкович, Алієв, Кравець.

«Динамо» (2-й тайм): Шовковський (Рибка, 60), Романчук, Саблич, Допілка, Морозюк, Зозуля, Лисенко, Шацьких, Мілевський, Бангура, Ярмоленко.

Голи: Нінкович (39), Бангура (47), Мілевський (58), Ярмоленко (90) – Будний (53), Мірошниченко (75).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер