Гол Андрія ЯРМОЛЕНКА врятував Україну від поразки в матчі відбору ЧС-2018 з Ісландією

Гол Андрія ЯРМОЛЕНКА врятував Україну від поразки в матчі відбору ЧС-2018 з Ісландією

Гра, що проходила через дисциплінарне рішення ФІФА без глядачів, стартувала з місця в кар'єр, коли вже на 5-й хвилині нападник гостей Фіннбогассон спрямував м'яча до сітки воріт господарів.

Наша команда відновила рівновагу в рахунку за чотири хвилини до перерви після того, як київський динамівець Андрій Ярмоленко класно у штрафному майданчику гостей підлаштувався під удар, який і призвів до взяття воріт.

Варто сказати, що 7-й номер збірної України загалом був одним із найкращих гравців у матчі, створивши своїми нестандартними діями цілу низку небезпечних ситуацій біля воріт чвертьфіналіста останнього чемпіонату Європи.

Ще один представник чинного чемпіона України Сергій Сидорчук був у грі до 63-ї хвилини, після чого його змінив вихованець динамівської академії Роман Зозуля.

Наша команда могла й перемогти, але Євген Коноплянка на 85-й хвилині не спромігся забити з одиннадцятиметрової позначки.

Відзначимо, що на матчі у VIP ложі разом спостерігали за дебютною зустріччю Андрія Шевченка в якості головного тренера збірної країни наставник «біло-синіх» Сергій Ребров та його візаві з донецького «Шахтаря» Паулу Фонсека.

На завершення повідомимо, що й два інших відбіркових матчі в нашій групі завершилися з тим же рахунком, що й зустріч у Києві. Так, поділили очки хорвати з турецькою збірною та фіни в історичній для Косова першій офіційній грі.

* фото В.Раснер

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер