Кубок Гранаткіна. Україна - Бельгія - 0:1

Кубок Гранаткіна. Україна - Бельгія - 0:1

Збірна України U-18 програла свій другий матч у рамках Міжнародного юнацького турніру пам’яті першого віце-президента ФІФА Валентина Гранаткіна.

Удвічі прикро, що останній гол бельгійці забили на останній хвилині матчу. При цьому збірна України більше півгодини зустрічі грала у більшості – арбітр вилучив з поля захисника бельгійців Хюстінкса. Наші хлопці «відповіли» своїм вилученням – на 89-й хвилині достроково вирушив у роздягальню півзахисник одеського «Чорноморця» Дмитро Владов. А вже через хвилину збірна Бельгії забила переможний гол…

Тим сам підопічні Юрія Мороза ускладнили собі завдання виходу до півфіналу. Тепер українцям потрібно в останньому турі не лише обіграти збірну Туреччини, а й сподіватись, що бельгійці програють полякам.

У матчі зіграли п’ять динамівців Троє – Олександр Стеценко, капітан збірної України U-18 Кирило Петров і Дмитро Коркішко відіграли поєдинок «від дзвінка до дзвінка», а двох було замінено по ходу матчу – Денис Гармаш покинув поле на 67-й хвилині, а Дмитро Кушніров - на 86-й.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер