Григорій Суркіс висловив співчуття рідним та близьким Володимира Малюти

Григорій Суркіс висловив співчуття рідним та близьким Володимира Малюти

Сьогодні пішов з життя знаменитий лікар київського «Динамо» Володимир Малюта. Співчуття рідним та близьким Володимира Ігоровича у зв’язку з непоправною втратою висловив Григорій Суркіс:

Висловлюю щирі співчуття у зв'язку з відходом з життя Володимира Ігоровича й до глибини душі поділяю весь біль вашої непоправної втрати.

Важко знайти слова розради, коли ми втрачаємо дорогих серцю людей. Чесний, справедливий, високоерудований, він був люблячим чоловіком, прекрасним батьком та дідусем, справжнім джерелом чистого світла, чуйним та надійним другом.

Протягом більш ніж чотирьох десятиліть видатний лікар Малюта оберігав здоров’я гравців, тренерів та багатьох членів великої родини київського «Динамо», а також персоналу національних збірних команд з футболу, створюючи максимально сприятливі умови для їхнього переможного руху.

Немає жодних сумнівів у тому, що найгучніші досягнення усіх плеяд київського «Динамо» та славні успіхи українського футболу загалом – це також і його особисті перемоги.

Сумую разом з усіма, кому, як і мені, дорога ця світла й мудра людина. Добра пам'ять про Володимира Ігоровича назавжди залишиться з нами.

Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер