Гроші за президентську медаль – українській армії!

Гроші за президентську медаль – українській армії!

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс виставив на аукціон золоту медаль чемпіона України, яку він отримав за підсумками футбольного сезону 2002/03. Серед багатьох бажаючих стати власником пам'ятної футбольної реліквії перемога дісталася найбільш щедрому та наполегливому. Медаль знайшла свого нового власника за 20 000 гривень.

В інтерв'ю сайту MatchDay.ua Ігор Суркіс розповів про свою ініціативу та роботу ФК «Динамо» (Київ) на підтримку української армії.



- Ця медаль справді для мене пам'ятна, оскільки вона перша, яка була вручена мені як президенту клубу. Але коли до мене звернулися люди, які займаються цим аукціоном, із пропозицією виставити саме цей лот я, скажу вам чесно, не сумнівався жодної секунди. Ми й так намагаємося, як можемо, допомагати нашій армії, тому коли з'явилася ще й така можливість – ми її прийняли. Вважаю, якщо кошти, отримані за цю медаль, допоможуть хоча б одній людині, то користі від неї буде набагато більше – свою роботу вона, як кажуть, зробить. Наш клуб не буде стояти осторонь, і в силу наших можливостей ми будемо допомагати тим, хто цього потребує. Знаю, що хлопці в команді зі своїх премій збирають гроші на ліки та передають їх постраждалим. Ми розуміємо, що наша підтримка та допомога всіх нормальних людей, які живуть у цій країні, просто необхідна тим хлопцям, які постраждали, залишилися інвалідами... Звичайно, ми не можемо замінити державу в цьому питанні, але зі свого боку будемо робити все необхідне, щоб допомагати.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер