Ігор та Григорій Суркіси підтримали українських спортсменів-паралімпійців

Ігор та Григорій Суркіси підтримали українських спортсменів-паралімпійців

У непрості часи, які переживає наша країна через розв'язану росією повномасштабної війни, багато людей в Україні гостро потребують підтримки та допомоги.

До керівництва ФК «Динамо» (Київ) звернувся президент Національного комітету спорту людей з інвалідністю України Валерій Сушкевич із проханням про допомогу нашим спортсменам, які зовсім нещодавно представляли Україну на Паралімпіаді в Пекіні.

«Українські переможці, якими захоплювався весь світ і які дали надію та віру народу України в остаточну перемогу над ворогом, разом зі своїми сім'ями перебувають у складній ситуації, пов'язаній із злочинними бомбардуваннями з боку російської воєнщини наших міст, містечок, селищ та сіл.

Багато спортсменів з інвалідністю, їхніх сімей, просто людей з інвалідністю – вимушених переселенців перебувають у нашому Західному реабілітаційно-спортивному центрі на Львівщині. Центр має проблемні фактори, пов'язані з фінансуванням забезпечення теплом, електроенергією, транспортом, медичним обслуговуванням та іншими соціальними потребами українських спортсменів та людей, які рятуються від війни в нашому Центрі», – описав проблему функціонер в офіційному листі, який прийшов на адресу керівництва клубу.

Президент «Динамо» Ігор Суркіс та почесний член УЄФА Григорій Суркіс оперативно відгукнулися на прохання про допомогу та надали повноцінну фінансову підтримку щодо забезпечення умов перебування наших спортсменів-паралімпійців у Західному реабілітаційно-спортивному центрі, розташованому у Львівській області.

***

«Від імені Національної паралімпійської збірної України, яка виборола феноменальну перемогу на Зимових Паралімпійських іграх в Пекіні, членів їхніх сімей, людей з інвалідністю, дітей та громадян поважного віку , які знайшли прихисток і допомогу на зимовій паралімпійській базі Національного комітету спорту інвалідів України висловлюємо щиру подяку братам Суркісам за своєчасну дуже значиму матеріальну допомогу на забезпечення діяльності Центру.

Цей матеріальний внесок певним чином дозволить врятувати загал українських паралімпійців та їхніх сімей, переселенців з інвалідністю та інших представників соціально незахищених верств населення з різних постраждалих міст і населених пунктів України від бомбардувань і вбивств, які принесла нам військова агресія рф.

Миру і здоров’я всім нам!», – так подякували керівництву «біло-синіх» у Національному комітеті спорту інвалідів України.

ФК «Динамо» (Київ) продовжує допомагати тим, хто потребує підтримки, задля досягнення спільної для всіх українців мети – перемоги над рашистськими окупантами та відновлення миру на нашій землі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер