Ігор СУРКІС: «Я хочу бачити більш якісний футбол»

Ігор СУРКІС: «Я хочу бачити більш якісний футбол»

- Нерви були, без нервів у нас, на жаль, не буває. Програвали 0:1 у матчі, в якому вирішується вихід до наступної стадії. Команда проявила характер, зібралася. Звичайно, було достатньо багато помилок, які потрібно аналізувати. Слава Богу, ми пройшли далі, й тепер сподіваюся, що ця зимова пауза піде нам на користь, будуть зроблені відповідні висновки. У тому числі сьогоднішня гра дала багато інформації. Мені здається, потрібно грати щільніше й, сказав би, зліше. У матчах із такими суперниками потрібно досягати результату, не змушуючи нервувати вболівальників. Сьогодні ми могли й забити більше, й пропустити. Це футбол. Добре, що пройшли далі.

- Перша половина сезону для «Динамо» позаду, можете підбити його підсумки?

- Ви знаєте, я не хотів би це робити. Сезон у розпалі, позаду лише його перша половина. «Динамо» пройшло далі в Лізі Європи, ділить друге-третє місця в чемпіонаті України. Вважаю, зараз у нас є всі шанси боротися за чемпіонство. А якщо говорити загалом про 2013 році, він був для нас провальним. Про це я сказав хлопцям. У минулому чемпіонаті посіли третє місце, потім почався процес адаптації новачків. Сьогодні команда не на тих місцях, на яких має перебувати. Позитив бачу в тому, що придбані новачки, а вони всі дуже сильні гравці, потроху почали адаптуватися, вже по-іншому дивляться на багато речей. Сподіваюся, в зимовій паузі нам вдасться добре підготуватися й навесні «Динамо» буду боротися за найвищі місця.

- Уже вирішили, про що будете розмовляти з Олегом Блохіним, підбиваючи підсумки року?

- Зустрінемося в понеділок, будемо розмовляти. Є дуже багато питань, вони не залежать від досягнутого в сьогоднішній грі результату. Є питання до змісту гри, потрібно думати над її посиленням. Дізнаюся, як це бачить Олег Володимирович, чи є у нього сили та здоров'я працювати далі. Я готовий продовжувати вкладати в команду гроші, але при цьому хочу бачити більш якісний футбол. Цілісність команди протягом усієї гри, величезну дисципліну. Всі ці питання ми не соромлячись будемо говорити один одному в очі. А після цього зберемо прес-конференцію, розповівши про прийняті рішення.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер