Ігор СУРКІС: «Ми зараз на правильному шляху»

Ігор СУРКІС: «Ми зараз на правильному шляху»

- Зараз найголовніше для нас, щоб гравці залишалися згуртованим колективом і демонстрували той якісний футбол, за який у першій частині сезону їм заслужено аплодували вболівальники. 

Ми в «Динамо» цінуємо своїх футболістів, які чесно вчинили по відношенню до клубу. Приміром, той же Ребров грав за кордоном, але потім ми були дуже раді його поверненню. Шевченко після блискучої кар'єри в Італії закінчив грати саме в «Динамо». Багато наших колишніх гравців зараз працюють в дитячій школі. Якщо ти був чесний перед клубом - клуб так само буде ставитися до тебе.

Мій досвід біля керма київського «Динамо» підказує, що ми зараз на правильному шляху. Виключені безвольність на полі, ігнорування тренерської установки, футболісти ведуть себе як справжні професіонали в побуті, молодь демонструє повагу до старших, а ті у свою чергу підказують новачкам, при цьому тренер допомагає команді, а команда - тренеру. Саме так зараз йдуть справи в «Динамо». І це, погоджуся з вами, дозволяє мені сподіватись, що у такого колективу хороші перспективи, - цитує Суркіса видання "КОМАНДА".

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер