Ілля Забарний: «Гра з «Вільярреалом» - чудова нагода перевірити себе у грі з сильним суперником»

Ілля Забарний: «Гра з «Вільярреалом» - чудова нагода перевірити себе у грі з сильним суперником»

- Що стосується моєї першої реакції на жеребкування, то вона була спокійною. Не можу сказати, що хотів би отримати в суперники якусь іншу команду. На цьому етапі всі можливі для нас варіанти були досить складними. Про «Вільярреал» можу сказати, що це дуже хороша команда, я радий, що ми зіграємо проти них, адже це хороший шанс перевірити себе на тлі суперника досить високого рівня.

- Ви вже тривалий час проводите матчі двічі на тиждень, такий графік комфортний?

- Відчуваю, що фізично я готовий. У нас є період відновлення після кожного поєдинку, ми встигаємо відпочити, тому особливої втоми не відчуваємо. Словом, підготовка до матчів проходить належним чином, жодних проблем із цим немає.

- Чи добре, що перший матч із «Вільярреалом» пройде в Києві?

- За великим рахунком, для нас немає значення, де грати спочатку, адже у будь-якому разі матчі пройдуть і вдома, і на виїзді, тож яка різниця, де починати – потрібно виходити на поле, показувати хорошу, якісну гру та досягати результату. Але якщо говорити про мене особисто, то, на мою думку, краще було б зіграти перший матч на виїзді.

- Чи слідкували за матчами «Вільярреала»?

- У їхньому складі є кілька футболістів, проти яких я грав у складі збірної України. Можу сказати, що у суперника виконавці високого рівня, адже їхній чемпіонат набагато сильніший за наш.

- «Вільярреал» іде на 7-му місці в турнірній таблиці та не перемагав уже вісім матчів поспіль. Зараз не найкращий період у нашого суперника?

- Гадаю, основний акцент вони роблять на єврокубки, тому їхні виступи в чемпіонаті Іспанії – це не показник. Можливо, їм просто десь не пощастило. Упевнений, у матчах Ліги Європи вони демонструватимуть зовсім іншу гру, намагатимуться витискати максимум, і нам слід бути до цього готовими.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер