Інтернет-магазин ФК «Динамо» (Київ) серед найкращих у Європі!

Інтернет-магазин ФК «Динамо» (Київ) серед найкращих у Європі!

У звіті відзначено щорічне зростання ролі правильно обраної стратегії е-бізнесу, частка продажу клубних магазинів он-лайн уже досягла 30%.

Спеціаліст в області маркетингу, комунікацій та електронної комерції у сфері спорту Рафаель Лейтау провів порівняльний аналіз Інтернет-магазинів провідних клубів Старого Світу на підставі даних загальнодоступних джерел. Серед головних критеріїв - сприйняття і зворотні дії користувача, що виникають у результаті використання продукції, системи або послуги, заглибленість у бренд, доступ до всього портфелю продуктів, мовні версії, швидкість доступу та кількість відмов.

На підставі аналізу отриманої інформації, високу оцінку заслужив Інтернет-магазин ФК «Динамо» (Київ) shop-fcdk.com. У загальному реєстрі він зайняв 12-е місце, заслуживши таку характеристику: «Дизайн е-магазину підкреслює досвід бренду і клубну ідентичність, використовує яскраві кольори і чисті зображення. Зручна для користувача навігація по категоріях. Платформа сайту розроблена ФК «Динамо» (Київ). Покупцям надаються різноманітні знижки на продукцію. Підтримуються російська та українська мови (є також англійська, - прим.ред.). Серед недоліків - відсутність мобільної версії».

Що стосується всього рейтингу, в його верхній частині домінують італійські клуби, в першій десятці їх чотири. З країн Східної Європи, крім «Динамо», в рейтингу на 16-му місці представлений донецький «Шахтар».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер