Каха КАЛАДЗЕ: «Відкривається нова сторінка мого життя»

Каха КАЛАДЗЕ: «Відкривається нова сторінка мого життя»

Восени 2012-го для екс-динамівця відкрилася, за його ж визнанням, нова сторінка життя. Він активно увійшов у політичну еліту Грузії, ставши міністром енергетики та природних ресурсів.

Про свій період в найбільш титулованому клубі України та новий період політичної кар'єри Каха розповів у своєму інтерв'ю програмі «Профутбол», яку було показано на телеканалі 2+2.

- Я грав у найсильнішому клубі України, київському «Динамо». З «Міланом» виграв все, що лише можна. Але є моменти, від спогадів про які у мене серце болить і досі. Перший - це півфінал Ліги чемпіонів, коли "Динамо" грало проти "Баварії" (сезон 1998-99 - 3:3, 0:1 - прим. ред.). Ми тоді зобов'язані були проходити у фінал, але нам дуже не пощастило. Другий рубець, який залишився в мене на серці, як у спортсмена, футболіста, це збірна Грузії. У мене в кар'єрі була невдача, коли я забив два голи у свої ворота в матчі проти збірної Італії. На жаль, так вийшло, що за свою кар'єру я так жодного разу не зіграв ані на чемпіонаті світу, ані на чемпіонаті Європи.

До своєї нової посади Каладзе ще необхідно звикнути, хоча вже зараз він звично оптимістичний.

- Міністр - це лише посада. Я така ж людина, як і всі інші. Я не думаю, що дуже багато часу я буду вдома з родиною, з дітьми. І зараз виходить, що вранці я йду, коли діти ще сплять, і вночі повертаюся з роботи, коли діти вже сплять. У мене залишається дуже мало часу. Але я сподіваюся, що пройде небагато часу, і все налагодиться.

Побажаємо удачі інтелігентному гравцеві, а нині політику в його новому періоді біографії, адже якщо людина талановита, то талановита у всьому.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер