Хесус ПІНЕДО: «Сподіваюсь незабаром завоювати з «Динамо» свій перший трофей!»

Хесус ПІНЕДО: «Сподіваюсь незабаром завоювати з «Динамо» свій перший трофей!»

Про те, як він потрапив до лав київського «Динамо» та як йому працюється у новому колективі, він розповів клубним ЗМІ:

- До Києва мене запросив Вісенте Гомес, ми з ним дуже давно знайомі, працювали ще в Більбао, приблизно 17 років тому, тож як тренери ми росли разом. Зараз із Вісенте ми дуже близькі друзі і я радий, що тепер ми знову працюємо разом!

До України я працював в Іспанії та Катарі. Отримав там величезний професійний і життєвий досвід, чітко зрозумів різницю між європейським й азіатським футболом. Хоча в Європі працювати мені набагато комфортніше, адже на Сході потрібно адаптуватися, звикнути до місцевого колориту. На щастя, з цим у мене не було проблем і я можу сказати, що дуже виріс там як тренер!

Мій основний обов'язок у «Динамо» - стежити за фізичним станом команди. У нас працює ще один тренер з фізичної підготовки - Віталій Кулиба. Як ми з ним розподіляємо обов'язки? Роботи в «Динамо» вистачає для нас обох, ми працюємо разом і кожен чітко розуміє свою роль у команді. Важливо, що ми розуміємо і підтримуємо один одного. Можу сказати, що зараз команда дуже наполегливо готується до сезону, ми повинні виступати у всіх турнірах на високому рівні і в них перемагати. «Динамо» старанно готується і до поєдинку на Суперкубок України. Сподіваюсь, через два тижні я, разом із командою, завоюю свій перший трофей на клубому рівні!

«Динамо» я вже полюбив усім серцем. Щоправда, в Києві побував поки лише один раз, але він мені дуже сподобався. Це фантастичне місто, особливо вразив Майдан Незалежності. До того ж, мене добре прийняли, спасибі всім за це!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер