КМ. «Динамо» - «Рух» - 0:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» - «Рух» - 0:0. Звіт про матч

Питання «яким буде український футбол після карантину?» залишається відкритим, адже лише час покаже, як клуби і футболісти пережили цей період. Поки ж те, що відбувається на полі, нагадує міжсезоння і старт етапу контрольних поєдинків, коли футболісти проводять матчі, перебуваючи під серйозними фізичними навантаженнями.

У першому таймі, приблизно до його екватора, команди грали дуже обережно, тримали дистанцію, зокрема і до воріт. Виділити можна хіба що момент Шабанова, який, після подачі кутового Андрієвським, зльоту пробив до рук Мисаку. «Рух» відповів дальнім ударом Кондракова в руки Бущану.

Освоївшись і звикнувши до поля, команди потроху почали створювати моменти. Спершу Бойчук ледь не вивів свою команду вперед, опинившись сам на сам із голкіпером «Динамо», але влучити у ворота футболіст гостей не зумів. Підвела точність і Назарія Русина, який не скористався помилкою захисників «Руху» неподалік від власних воріт.

На 31-й хвилині Назарій знову впустив свій момент, перехопивши м'яч у голкіпера гостей, але не зумівши пробити повз нього. А за 5 хвилин до кінця тайму форвард «Динамо» оформив хет-трик за невикористаними моментами в цьому матчі. «Біло-синім» вдалася прекрасна атака, Кендзьора, Шепелєв та Буяльський доставили м'яч до штрафної, але Русин із лінії воротарського не зумів переграти Мисака.

Очікувано, у другому таймі тренери вдалися до ротації, тому в цілому темп гри виявився рваним. Проте моменти все-таки з'являлися. Кияни продовжили активно атакувати, здалеку пристрілювався по воротах Сидорчук, але найбільшу небезпеку супернику несли удари де Пени. Уругваєць, лишень з'явившись на полі, спершу з кутового ледь не закрутив м'яч у ворота - виручив Мисак, а потім із 15 метрів пробив сильно в хрестовину. Йшла лише 64-я хвилина.

Загалом на цьому всі небезпечні моменти в матчі закінчилися, була досить розмірена гра з великою кількістю замін. Тож у першому поєдинку після карантину арбітр зафіксував нічию - 0:0.

Контрольний матч

22.05.2020. Київ, стадіон «Динамо». Без глядачів

«Динамо» - «Рух» (Львів) - 0:0 (0:0)

«Динамо»: 1.Бущан (71.Бойко, 46), 94.Кендзьора (77.Беніто, 68), 30.Шабанов, 4.Попов, 16.Миколенко, 5.Сидорчук (к) (18.Андрієвський, 68 ) 29.Буяльський (99.Дуелунд, 58), 18.Андрієвський (20.Караваєв, 46), 8.Шепелєв (34.Сирота, 74), 7.Вербіч (14.де Пена, 58), 70.Н. Русин (9.Соль, 58).

«Рух» (стартовий склад): 29.Мисак, 90.Заставний, 4.Дуць, 25.Білий, 44.Саків, 18.Мартинюк, 99.Р.Русін, 14.Брікнер, 23.Бойчук, 19.Кондраков, 22.Синиця.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер