Контрольний матч. «Динамо» – ЦСКА (Болгарія) – 2:2

Контрольний матч. «Динамо» – ЦСКА (Болгарія) – 2:2

У кожній проведеній контрольній зустрічі динамівці додають у впевненості та взаєморозумінні, і це незважаючи на те, що проводиться постійна ротація складу. Сергій Ребров і в звітному поєдинку традиційно задіяв два склади, сміливо варіюючи ігровими зв'язками.

Болгари відкрили рахунок уже на 4-й хвилині, в контратаці Педро втік від динамівських захисників та не залишив шансів Рудьку. Ближче до завершення першого тайму кияни міцно заволоділи ініціативою, забивши два поспіль м'ячі. Їхніми авторами стали півзахисники Буяльський та Гонсалес.

Невелика кількість небезпечних моментів була й у другому таймі. У армійців можна відзначити удар зі штрафного Кулми, коли м'яч поцілив у поперечину. Кияни відповіли влучним ударом головою Мораеса. М'яч влетів у ворота, але арбітр зафіксував офсайд. І все ж, за загалом рівної гри, зберегти мінімальну перевагу динамівці не спромоглися. Вже в компенсований час Десподов активними діями у штрафному майданчику змусив на собі порушити правила, арбітр призначив пенальті, який сам же постраждалий і реалізував.



Звітний матч став заключним на зборі, після нього «Динамо» вирушило до Києва. Наступний збір у період з 4 до 18 лютого наша команда також проведе в Іспанії.

Контрольний матч

30.01.2017. Іспанія, м.Марбелья, Футбольний центр

«Динамо» (Київ, Україна) – ЦСКА (Софія, Болгарія) – 2:2 (2:1)

«Динамо»: Рудько (Коваль, 46), Хачеріді (Бурда, 63), Віда (Корзун, 72), Антунеш (Лук'янчук, 84), Морозюк (Тимчик, 81), Шепелєв (Рибалка, 63), Гармаш (Оріховський, 63), Буяльський (Сидорчук, 63), Гонсалес (Громов, 63), Циганков (Ярмоленко, 63), Бєсєдін (Мораес, 46).

ЦСКА (стартовий склад): Кітанов, Недялков, Бодуров, Перес, Дюлгеров, Пінто, Бумал, Педро, Нунеш, Кулма, Йорданов. Запасні: Конов, Атанасов, Чорбаджійські, Руменов, Станоєв, Сімао, Георгієв, Десподов, Колєв, Голобов, Ангелов, Йорданов.

Голи: Буяльський (36), Гонсалес (38) – Педро (4), Десподов (90+2, з пенальті).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер