Контрольний матч. «Динамо» – «Дівонн» – 5:0. Звіт про матч

Контрольний матч. «Динамо» – «Дівонн» – 5:0. Звіт про матч

Динамівський тренерський штаб надав у цьому поєдинку ігрову практику молоді, а також футболістам, які перебувають на перегляді. За перипетіями спарингу спостерігав із трибуни Мірча Луческу, а діями гравців із тренерської лавки керували Еміль Карас та Олег Гусєв.

Доволі швидко «біло-синім» удалося відкрити рахунок. Вікентій Волошин підловив захисника, який необережно прийняв передачу від голкіпера, перехопив м’яча, вискочив до воріт та пробив у незахищений кут – 1:0.

BEG-0783

Уже за кілька хвилин рахунок було подвоєно. Цитаїшвілі з Дубінчаком розіграли нехитру двоходівку на лівому фланзі, останній прострілив на лінію воротарського майданчика, звідки Кулач у дотик спрямував м’яча до сітки, забивши свій перший гол за «Динамо» – 2:0.

BEG-0806

Загалом команди старалися діяти активно, незважаючи на спеку, через яку арбітр робив у кожному з таймів паузи на водопій. Кілька разів гравці «Дівонна» перевіряли Моргуна на пильність, але наш воротар був напоготові й упевнено ловив м’ячі, що летіли в його рамку. Біля протилежних воріт Бражко здалеку пробив вище воріт, Коробенко замикав навіс Вікентія Волошина, але воротар упорався, а ще в одному епізоді Цитаїшвілі зовсім трохи не влучив у дальній кут, увірвавшись до штрафного майданчика з лівого флангу.

BEG-0863

Збільшити свою перевагу «біло-синім» вдалося вже після перерви. Захисник «Дівонна» порушив правила проти Кулача у власному штрафному майданчику, і сам постраждалий упевнено реалізував пенальті, оформивши дубль – 3:0.

BEG-0876

Зупинятися динамівці не мали наміру й продовжували накочувати атаки на ворота суперника. В одному з епізодів Цитаїшвілі прийняв передачу з глибини поля від Бражка, просунувся до штрафного майданчика і пробив повз голкіпера – 4:0.

BEG-0894

Так само як і Кулач, міг оформлювати дубль і Вікентій Волошин, але після його удару м’яч влучив у стійку. Але динамівці все ж ще один раз змінили рахунок на табло, коли після передачі Дубінчака з лівого флангу Ванат із меж штрафного майданчика пробив під дальню стійку – 5:0.

BEG-0927

У підсумку впевнена перемога «Динамо», яка, без сумнівів, додасть упевненості молодим футболістам у подальшій роботі на тренувальному зборі. Свій же наступний спаринг «біло-сині» проведуть 7 липня проти «Люцерна».

BEG-0991

Збір у Швейцарії-2021, третій контрольний матч

«Динамо» – «Дівонн» – 5:0

«Динамо»: Моргун (Кучерук, 46), Скорко (Кравченко, 57), Біловар, Вівчаренко, Дубінчак, Коробенко, Бражко, В. Волошин, Н. Волошин (Антюх, 57), Цитаїшвілі, Кулач (Ванат, 63).

Голи: В. Волошин (13), Кулач (18, 60, з пенальті), Цитаїшвілі (68), Ванат (86).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер