Контрольний матч. «Динамо» - «Колос» - 1:3. Звіт

Контрольний матч. «Динамо» - «Колос» - 1:3. Звіт

Суперником у поєдинку, що пройшов на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського став новачок Прем'єр-ліги – «Колос» із Ковалівки, що в Київській області. 

У перші хвилини гра проходила переважно в середині поля, де команди боролися за перевагу. М'ячем більше володіли динамівці. Кияни мали безліч моментів відкрити рахунок. Спочатку Миколенко навісив на Бєсєдіна, однак Волинець упевнено зіграв на виході. Потім розкішний момент створив Шепелєв, увірвавшись до штрафної зони. Але ворота суперника врятував Волинець, у падінні відбивши удар. 

На 25-й хвилині матчу до гри підключився Де Пена, але для гола динамівцю забракло влучності. Наприкінці першого тайму Бєсєдін мав найреальніший шанс відкрити рахунок поєдинку. Артем отримав м’яч на лінії штрафної та пробив, але м’яч точно влучив у праву стійку. При цьому, «Колос» глибоко сів в обороні і лише відбивався від атак «Динамо». У першому таймі вболівальники забитих голів не побачили.

Другий тайм команди розпочали активно, обмінюючись перспективними атаками. На 54-й хвилині зустрічі арбітр вирішив, що Де Пена збив у штрафному Зозулю та призначив пенальті, який реалізував Гавриш. Відповідь «Динамо» не змусила на себе довго чекати. Уже на 58-й хвилині матчу Бєсєдін зрівняв рахунок. Після блискавичної атаки Артем спрямував м’яч у сітку воріт. 

На 75-й хвилині «Колос» знову вийшов уперед після гола Нехтія, який відправив м’яч у дальній кут воріт «Динамо» після подачі Ільїна. А на 92-й хвилині суперник киян забив свій третій гол. Екс-динамівець Олександр Чорноморець потужним ударом реалізував штрафний, призначений за грубий фол Микити Бурди, який отримав червону картку.

Контрольний матч

21.07.2019. Стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського

«Динамо» - «Колос» (Ковалівка) – 1:3 (0:0)

«Динамо»: 71.Бойко (1.Бущан), 5.Сидорчук (7.Вербич, 73), 8.Шепелєв, 14.Де Пена, 16.Миколенко, 20.Караваєв (40.Цитаїшвілі, 76), 26.Бурда, 29.Буяльський, 41.Бєсєдін, 44.Кадар, 94.Кедзьора;

«Колос» (стартовий склад): 25.Волинець, 24.Зозуля, 13.Гавриш, 6.Максименко, 15.Чорноморець, 99.Задоя, 14.Мілько, 5.Демченко, 69.Ільїн, 8.Смирний, 7.Лисенко;

Голи: Бєсєдін (58) – Гавриш (55), Нехтій (75), Чорноморець (92).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер