Контрольний матч. «Динамо» – «Олімпік» – 2:0. Звіт про матч

Контрольний матч. «Динамо» – «Олімпік» – 2:0. Звіт про матч

Суперником підопічних Олексія Михайличенка виступив донецький «Олімпік». Відзначимо, що команди зіграли два тайми по 30 хвилин.

Як і в попередньому спарингу з «Рухом» (0:0), тренерський штаб «біло-синіх» задіяв практично всіх футболістів, які були в його розпорядженні. Порівняно з грою, яка відбулася 22 травня, було зроблено дві зміни – замість Шепелєва та Андрієвського з перших хвилин вийшли Дуелунд та Цитаїшвілі.

Саме Георгію судилося стати головою дійовою особою на старті поєдинку. Упродовж чотирьох хвилин 19-річному півзахиснику вдалося відзначитися двома голами. Спочатку Цитаїшвілі, опинившись на самоті в центрі штрафного майданчика, отримав передачу від Вербича та переправив м’яча до сітки воріт, а згодом, обігравшись із Буяльським, завершив точним ударом швидку атаку «Динамо».

«Олімпік» спробував огризнутися, коли після удару Політила здалеку м’яч пролетів поруч зі стійкою. Але куди ближчим до того, аби оформити хет-трик, був Цитаїшвілі – Георгію не вистачило лічених сантиметрів, щоб із кількох метрів замкнути флангову передачу.

У перерві тренерський штаб «Динамо» (та й «Олімпіка») змінив практично повністю склад (на полі залишився лише Кендзьора, який пішов на лаву запасних у середині тайму). Моменти продовжували виникати біля володінь донецького клубу, і цього разу вже найпомітнішою фігурою попереду був Соль. Але якщо Цитаїшвілі в дебюті зустрічі свої нагоди реалізував, то Франу щоразу не вистачало самої малості, аби збільшити перевагу «Динамо», – то з кількох метрів схибить по воротах, то воротар зіграє надійно.

Варто відзначити, що й «Олімпік» мав шанси скоротити відставання. Зокрема, Бойко у блискучому стилі парирував удар у лівий нижній кут, а перед самим фінальним свистком наш голкіпер ліквідував вихід віч-на-віч із собою.

У підсумку перемога «Динамо» з рахунком 2:0 – і тепер усі зусилля спрямовуються на підготовку до поєдинку з «Шахтарем», який відбудеться в неділю, 31 травня, на НСК «Олімпійський».

Контрольний матч

«Динамо» – «Олімпік» – 2:0

«Динамо»: Бущан (Бойко, 31), Кендзьора (Беніто, 45), Шабанов (Кадірі, 31), Миколенко (Сирота, 31), Попов (Забарний, 31), Сидорчук (Шепелєв, 31), Буяльський (Андрієвський, 31), Дуелунд (де Пена, 31), Вербич (Сухоручко, 31), Цитаїшвілі (Караваєв, 31), Русин (Соль, 31).

Голи: Цитаїшвілі (2, 4).

Попереджені: Кендзьора (40) – Кравченко (23).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер