Контрольний матч. «Динамо» – «Базель» – 4:4. Звіт про матч

Контрольний матч. «Динамо» – «Базель» – 4:4. Звіт про матч

Якщо у нашої команди на чемпіонаті Європи виступає 11 футболістів, то у «Базеля» - лише двоє. Плюс для швейцарського клубу, на відміну від нашої команди, це вже другий спаринг цього літа - щоправда, кілька днів тому підопічні Патріка Рамена поступилися «Туну» (2:3).

BEG-9212

Що стосується гри, то почалася вона на зустрічних курсах. У динамівців по воротах пробивали Супряга та Буяльський, у суперника активними діями попереду відзначалися Жергова та Касамі. Але відкрити рахунок удалося «біло-синім». На 23-й хвилині Супряга від лівого кута штрафного майданчика класно накинув м'яча на протилежний край воротарського, там Антюх прийняв передачу та другим дотиком відправив сферу у ворота, забивши свій перший м'яч у футболці «Динамо» - 1:0.

BEG-9254

А буквально за кілька хвилин нашій команді вдалося подвоїти перевагу. Де Пена спробував закрутити м'яча безпосередньо з кутового, але захисник вибив сферу за межі поля. Повторна подача Карлоса від кутового прапорця послідувала на лінію воротарського, звідки Сирота в дотик спрямував м'яч у ворота - 2:0.

BEG-9277

Утім, на перерву команди пішли за рівного рахунку. Спочатку після навісу з лівого флангу Касамі з меж штрафного відправив м'яча у верхній кут, а перед самою перервою арбітр призначив пенальті після того, як Антюх необережно зіграв у підкаті у штрафному майданчику, і Кабрал упевнено реалізував 11-метровий удар - 2:2.

BEG-9411

У перерві тренерський штаб «Динамо» провів ряд замін, і оновлений склад доволі швидко знову вивів «біло-синіх» уперед. Лєднєв вискочив по центру до воріт, з першої спроби не зміг переграти голкіпера в ближньому бою, але вдало зіграв на добиванні та другим дотиком таки відправив м'яча до сітки - 3:2.

BEG-9325

На 60-й хвилині «Базель» вдруге вирівняв становище. Кабрал увірвався до штрафного майданчика з лівого флангу й точно «уклав» м'яча в дальній кут - 3:3 і дубль форварда швейцарців. За шість хвилин уболівальники знову побачили результативний дебют футболіста в динамівській футболці. Цього разу після подачі з кутового м'яч відскочив за межі штрафного майданчика, і Коробенко прекрасним ударом пробив під поперечину без шансів для воротаря - 4:3.

BEG-9426

Але і це ще виявилося не все. На 82-й хвилині «Базель» заробив штрафний удар метрах у 22-х від воріт, Моргун вибудував солідну стінку, але Маршан пробив низом, під футболістами, які підстрибнули, і м'яч закотився в незахищений кут - 4:4.

BEG-9428

У підсумку надрезультативний початок ігрової програми на тренувальних зборах. Уже в суботу, 3 липня, на «біло-синіх» чекає наступний спаринг - суперником підопічних Мірчі Луческу стане «Лозанна».

Літній тренувальний збір-2021. Перший матч

«Динамо» – «Базель» – 4:4

«Динамо» (перший тайм): Бойко , Скорко, Сирота, Бражко, Дубінчак, Андрієвський, Шепелєв, Буяльський, Антюх, де Пена, Супряга (Ванат, 35).

«Динамо» (другий тайм): Бойко (Моргун, 76), Вівчаренко, Шабанов, Кравченко, Сідклей, Андрієвський (Коробенко, 62), Гармаш, Лєднєв, Цитаїшвілі, Родрігес, Ванат (Кулач, 62).

«Базель» (стартовий склад): Ліндер, Лопес, Фрай, Кардосо, Петретта, Касамі, Куїнтілла, Жергова, Паласіос, Штокер, Кабрал.

Голи: Антюх (23), Сирота (30), Лєднєв (49), Коробенко (66) — Касамі (36), Кабрал (45, з пенальті, 60), Маршан (82).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер