Контрольний матч. «Серветт» - «Динамо» - 1:1. Звіт про матч

Контрольний матч. «Серветт» - «Динамо» - 1:1. Звіт про матч

Гра відбулася в невеликому місті Мерен поблизу Женеви, де місцеві шанувальники футболу практично вщерть заповнили єдину трибуну невеликого стадіону.

Ведені підтримкою своїх уболівальників, гравці "Серветта" почали гру активно в атаці, що незабаром втілилося у швидкий гол. На 12-й хвилині Кастріот Імері прийняв м'яч на лівому фланзі біля бокової лінії, змістився в центр і з лінії штрафного спрямував м'яч у ближній нижній кут - 1:0.

Через кілька хвилин гравці "Серветта" створили ще один гольовий момент: після навісу з лівого флангу Кейї ніхто не заважав пробити головою під поперечину близької дистанції, але Бойко перевів м'яч на кутовий. Подібний момент у середині тайму мав Коне після навісу Імері, однак пробив головою неточно.

Чергова загроза воротам "Динамо" виникла на 39-й хвилині після обрізки киян у центрі поля. Імері втік у контратаку по лівому флангу і вивів Коне один на один із голкіпером. На щастя, Бойко вчасно вийшов із воріт і виграв дуель у форварда "Серветта".

У "Динамо" ж гра в атаці зовсім не клеїлася. Відносно небезпечним був простріл Андрієвського зі штрафного перед перервою. Перший тайм команди догравали під проливним грозовим дощем.

У перерві Мірча Луческу провів відразу чотири заміни. Друга половина зустрічі почалася з атак динамівців. І вже в стартові хвилини Антюх ледь не втік на побачення з голкіпером, однак в останній момент у нього вибив м'яч з-під ніг суперник. Активно вступив у гру і Тимчик, який раніше за інших українських збірників приєднався до збору. У складі "Серветта", як і раніше, найактивнішим був Імері.

У середині тайму Дубінчак із лівого флангу ледь не закрутив м'яч у ворота, проте швейцарців врятувала стійка. Потім уже Карлос де Пена ледь не підловив голкіпера "Серветта" на виході, намагаючись закинути м'яч йому "за комір" із центру поля, однак той перевів м'яч на корнер.

Старання динамівців увінчалися голом за п'ять хвилин до завершення основного часу. Лєднєв із центру поля віддав довгий пас низом урозріз на фланг на Тимчика, той навісив від лицьової в центр штрафного майданчика, звідки Шкурін ударом головою відправив м'яч у ворота, забивши гол у своєму дебютному матчі у футболці "Динамо".

Неприємний епізод трапився на останніх хвилинах, коли пошкодження отримав і був вимушено замінений Карлос де Пена.

Підсумок зустрічі - нічия 1:1. Гол новачка приніс "біло-синім" нічию в стартовому матчі на зборі.

Контрольний матч.

«Серветт» - «Динамо» - 1:1

10.07.2021. Мерен. Centre Sportif des Vergers

«Серветт» (стартовий склад): Фрік, Саут (к), Кліши, Рульє, Мусса Діалло, Конья, Валь, Імері, Коне, Сассо, Кейї.

«Динамо»: Бойко - Кендзьора, Бражко (Тимчик, 46), Сирота (Шабанов, 74), Сідклей (Дубінчак, 46) - Андрієвський (Коробенко, 78), Шепелєв (Гармаш, 46), Буяльський (к) (Шкурін, 74) - Родрігес (де Пена, 46, Вівчаренко, 90+2), Антюх (Лєднєв, 66) - Супряга (Кулач, 66).

Голи: Імері (12) - Шкурін (85).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер