»Кремінь» – «Динамо» – 2:3. Перші м'ячі дебютантів

»Кремінь» – «Динамо» – 2:3. Перші м'ячі дебютантів

У Кременчуці «Динамо» зіграло перший матч у розіграші Кубка України нинішнього сезону. В 1/16 фіналу, що складається з одного поєдинку, було обіграно «Кремінь» 3:2. У першому таймі з інтервалом в одну хвилину відзначилися Рибалка та Аді, а в другому на м’яч Дуду господарі відповіли ударами Сумцова та Вовченка.

Склад «Динамо», який Юрій Сьомін випустив у Кременчуці, шанувальники футболу можуть побачити лише в розіграші Кубка України. З досвідчених гравців вийшли Мілевський, Гусєв та Юссуф. Інші або виступають у молодіжній першості, або переважно виходять на заміну. Отже, у воротах вийшов Коваль, у захисті (справа наліво) Рибалка, Гармаш, Юссуф, Калитвинцев, у центрі півзахисту Аруна та Корреа, на правому фланзі півзахисту Гусєв, на лівому – Дуду. Атакуючу пару сформували Мілевський та Аді. Звертає увагу повернення на поле Олега Гусєва. Більше місяця знадобилося півзахиснику на одужання після ушкодження гомілкостопа.

Із першої хвилини зустрічі господарі почали захищатися. Після кількох атак динамівців і низки доволі небезпечних моментів рахунок було відкрито. На 14-й хвилині Рибалка створив «маленьке диво», спрямувавши м’яча зі штрафного з 20-ти метрів у верхній кут воріт! Давно вже динамівці не відзначалися результативними прямими ударами зі штрафних – і ось, перша ластівка. До речі, Сергій неодноразово забивав зі «стандартів», виступаючи за «Динамо-2» та молодіжний склад. У звітному матчі він дебютував у головній команді «Динамо», відзначившись влучним ударом. Поки господарі збиралися з думками, як їм діяти надалі, рахунок було подвоєно. Захисник «Кременя» не зміг вибити м’яча, його підібрав Аді та з 10-ти метрів також у своєму першому матчі за «Динамо» відзначився забитим м’ячем.

Набагато більше інтриги було після перерви. Як виявилося, навіть три пропущені м’ячі не відправили представника другої ліги в нокаут. У самому дебюті другого тайму відзначився Дуду, завершивши відмінну комбінацію, розпочату Аді та Мілевським. Три м’ячі переваги розслабили динамівців, з’явилася зайва самовпевненість. Відчувши це, гравці «Кременя», яких підтримували дві тисячі вболівальників, сміливо пішли вперед. За сміливість та самовіддачу команда Юрія Чумака була сповна винагороджена. Щоправда, не виходом до наступного раунду національного Кубка, а повагою глядачів, які ще довго після завершення матчу скандували «молодці».

На початку другої години гри дивовижний за красою гол записав на свій рахунок Сумцов. Юссуф вибив м’яч на лінію штрафного майданчика, звідки Сумцов блискучим ударом «поклав» його до самої «дев’ятки». Динамівці продовжили володіти перевагою, могли відзначитися Ескобар, Дуду, Аді, Аруна… Проте вдача наприкінці матчу обличчям обернулася до «Кременя». Корреа невдало відпасував Ковалю, м’яч перехопив Вовченко та ударом із 15-ти метрів скоротив відставання в рахунку до мінімуму.

«Динамо» вийшло до 1/8 фіналу Кубка України. Матч цього раунду відбудеться 26 жовтня, чекаємо на жеребкування й нашого наступного суперника.

Он-лайн матчу

КРЕМІНЬ – ДИНАМО – 2:3 (0:2).

«Кремінь»:
12.Олійник, 16.Кунєв (4.Проненко, 48), 18.Некрасов, 21.Момот, 3.Шаповал, 5.Батусов (15.Вовченко, 61), 8.Тининик – кап, 11.Сумцов (13.Клімов, 66), 10.Собко, 7.Черномор, 22.Рябцев.

«Динамо»: 35.Коваль, 10.Мілевський, 14.Рибалка, 19.Гармаш, 20.Гусєв – кап (27.Ескобар, 73), 25.Аруна, 26.Аді (29.Буяльський, 85), 45.Калитвинцев, 37.Юссуф, 77.Корреа, 99.Дуду.

Голи: Сумцов (60), Вовченко (88) – Рибалка (14), Аді (15), Дуду (46).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер