ЛЕНС, ЯРМОЛЕНКО та ХАЧЕРІДІ у символічних збірних 13-го туру УПЛ!

ЛЕНС, ЯРМОЛЕНКО та ХАЧЕРІДІ у символічних збірних 13-го туру УПЛ!

Поза всякого сумніву, заслужив місце у збірних туру динамівський фланговий півзахисник/нападник Джермейн ЛЕНС. Нідерландець, якого цього разу не було викликано до своєї національної збірної, свої найкращі якості проявив у грі в Запоріжжі. Він узяв безпосередню участь у трьох голах «біло-синіх», під час першого віддав гольовий пас на Ярмоленка, якому залишалося не схибити з відстані кількох метрів, а потім сам відзначився дублем, замучивши оборону «Металурга» на лівому фланзі.

Football.ua: «Дубль та гольова передача роблять Ленса головним героєм зустрічі Динамо в Запоріжжі. І нехай часом його діям не вистачало ефективності, а в першому пропущеному м'ячі киян він явно не захотів бігти до захисту, але головне підсумковий результат. А в його забезпеченні Ленс неабияк досяг успіху.

Цікавий факт. 9 із 46-ти передач Ленса (близько 20%) у матчі проти Металурга були гострими (тобто, передачами партнеру в гольове положення). Щоправда, лише дві з них виявилися точними. І гольовими».

UA-football.com (2-е потрапляння до збірної туру): «Після матчу з «Металургом» головний тренер киян Сергій Ребров особливо відзначив дії лівого хавбека «Динамо» Джермейна Ленса. Незважаючи на те, що гравець національної збірної Нідерландів кілька разів помилився в оборонних діях, свої помилки він компенсував в атаці, нестримний голландець зміг проявити свої найкращі якості й буквально замучити оборону запорожців. Двічі Джермейн відзначився влучними ударами, після чого став одним із головних бомбардирів «Динамо», а також сьомий номер киян у грі з «Металургом» віддав гольову передачу на Ярмоленка й на даний момент є найкращим асистентом УПЛ».

Matchday.ua: «Два забитих м'ячі та результативна передача автоматично роблять Ленса найкориснішим гравцем туру. Так, голи голландського хавбека були курйозними, в обороні Джермейн відпрацьовував мало, але факт залишається фактом – швидкісний хавбек узяв участь у трьох із чотирьох голах своєї команди».

Колега Ленса по амплуа Андрій ЯРМОЛЕНКО, який діяв на протилежному фланзі, також спричинив чимало клопоту суперникам.

Часто можна було побачити, що Андрія зустрічали одночасно по кілька захисників, однак «металургам» усе ж не вдалося стримати віце-капітана «Динамо», який забив ключовий гол – саме він відкрив рахунок у матчі. Логічний результат – чергове потрапляння до збірної туру в цьому сезоні.

Football.ua: «У порівнянні зі своїм партнером із іншого флангу, Ярмоленко був не настільки ефективним, забивши лише один м'яч у матчі. Однак при цьому у великій кількості небезпечних атак команди правий вінгер киян брав безпосередню участь, своїми фінтами, передачами та ударами мучив оборону суперника.

Цікавий факт. Пара Ярмоленко – Ленс порушує правила частіше за інших у Динамо. Проти Металурга атакуючі хавбеки порушили правила сім разів, тоді як інші гравці команди – вісім».

Футбольний клуб (7-е потрапляння): «Лідер киян продовжує вести за собою партнерів, у грі яких видно спад. От не склалося у нього в минулому турі з «Карпатами», й біло-сині втратили очки. Зате в Люксембурзі Андрій добре допоміг збірній, зробивши хет-трик. Та й у Запоріжжі саме його енергія, за відсутності Сергія Сидорчука, підживлювала «Динамо». Він же відкрив рахунок, коли, здавалося, що у підопічних Реброва знову будуть проблеми, й, на відміну від Ленса, допрацьовував у всіх епізодах. Найкращий на сьогодні футболіст з українським паспортом, це його сьоме потрапляння до збірної туру!»

Не залишився без уваги журналістів центрбек «біло-синіх» Євген ХАЧЕРІДІ, який загалом упевнено провів поєдинок, незважаючи на два пропущених командою м'яча. Євгену також знайшлося місце у символічній збірній.

Football.ua: «У зв’язку із серйозним похолоданням та поганими газонами ключовими в обороні стали індивідуальні дії виконавців. І тут саме Хачеріді завжди виходить на перший план завдяки своєму вмінню вести єдиноборства один в один. У відкритій грі проти Металурга центрбек Динамо допоміг команді уникнути несподіваних проблем.

Цікавий факт. Хачеріді провів цілих 33 ТТД в обороні (28 вдалих), тоді як його партнер по центру захисту Драгович обмежився лише вісьмома (шість вдалих).

* фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер