Ліга конференцій. «Динамо» – «Бешикташ» – 2:3: післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

Ліга конференцій. «Динамо» – «Бешикташ» – 2:3: післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу поспілкувався з представниками ЗМІ після першого матчу раунду плей-оф Ліги конференцій проти «Бешикташа» (2:3).

- Хтось скаже, що я чіпляюся за суддівство. Але з такими помилками ми є чемпіонами за скасованими голами. І з «Бенфікою» в позаминулому сезоні так само скасували… Провели ту лінію, відмотали хвилину гри для того, щоб розглянути якийсь там офсайд, якого насправді не було. У епізоді з пенальті, коли м’яч після удару з близької відстані змінив напрямок польоту і гравець «Бешикташа» головою поцілив у притиснуту руку Попова, судді також приймали рішення на користь нашого суперника.

Загалом гра була хорошою з нашого боку, якщо виключити ті помилки, які, на жаль, повторюються. Ось це найбільше засмучує мене. Про це я розповідаю, але вони все одно є… Хороша гра була як у нашому виконанні, так і в суперника, але ми домінували, мали хороші моменти для взяття воріт. Але в таких епізодах, як зі скасованим голом, тобі ніби підрізають крила, і дуже важко повернутися у гру. Ми це зробили, хлопці молодці, але результатом я незадоволений, як і нашими помилками.

- Як ви будете готуватися до наступної гри? Чого очікуєте від неї?

- У нас ще зберігаються шанси. Сьогодні ми добре зіграли проти сильного суперника, який у технічному та фізичному плані, можливо, був кращий за нас, але ми за рахунок організації гри, самовіддачі, єдності зіграли добре проти них. Будемо старатися так само зіграти й у Стамбулі, у нас є позитивні моменти, але потрібно виключити ці помилки, яких ми припускаємося у грі в обороні й які призводять до пропущених голів. Ми маємо зіграти у свою гру, протиставити супернику свою комбінаційну гру, вірити в те, що ми можемо досягнути потрібного результату.

- Чи сподобалася вам підтримка вболівальників?

- Важко просити у вболівальників, коли грає інша команда, підтримувати її так само, як рідну. Звичайно, ми відчували підтримку, можливо, хотілося відчувати її трохи більше, але при цьому шкода, що ми не віддячили вболівальників хорошим результатом. Хороша гра була, але не результат… Є ще другий матч, сподіваюся, що ми зіграємо добре, виграємо, і повернемося до Бухареста, щоб грати поєдинки групової стадії Ліги конференцій.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер