Ліга чемпіонів. 3-й кваліфікаційний раунд. «Брюгге» – «Динамо» – 1:0. Звіт про матч

Ліга чемпіонів. 3-й кваліфікаційний раунд. «Брюгге» – «Динамо» – 1:0. Звіт про матч

Наставник нашої команди Олександр Хацкевич не став дивувати та виставив із перших хвилин практично ідентичний склад футболістів, які розпочинали поєдинок проти «Шахтаря» в Суперкубку та «Карпат» у чемпіонаті України. Єдиною відмінністю стала поява Сергя Сидорчука, який замінив Володимира Шепелєва в центральній зоні.

Обидві команди активно розпочали гру, регулярно створюючи небезпечні моменти біля воріт одна одної. У складі «Динамо» перший удар до свого активу записав Караваєв після обіграшу з Гармашем, коли з меж штрафного майданчика поцілив вище воріт. А бельгійці відповіли спочатку небезпечним «пострілом» Бонавентуре з близької відстані, з яким упорався Бойко, виручивши свою команду, а потім – Окереке обіграв у нашому штрафному майданчику Кадара та метрів із 10-ти спрямував м’яч під поперечину, але і тут Бойко встиг зреагувати, виставивши руку. Біля протилежних воріт намагався вразити володіння суперника Вербич, але марно – вийшло неточно. А, мабуть, найближчим до того, щоб вивести свою команду вперед, був Бєсєдін, який обіграв двох суперників, вийшов до воріт, але перехитрити голкіпера господарів не зміг.

Надалі на полі точилася приблизно рівна гра, щоправда, з великою кількістю боротьби, причому достатньо жорсткої, тож багато зупинок у грі, штрафних ударів та жовтих карток не дивні. Ще одного разу рятувати свою команду Бойку довелося у другій половині першого тайму, коли Вормер пробивав головою з лінії воротарського майданчика, але динамівський голкіпер не підвів. Втім, наприкінці першої половини зустрічі господарі збільшили темп гри та все ж досягли свого: Караваєв у власному штрафному майданчику порушив правила, і пенальті чітко реалізував Ванакен. Цьому забитому м’ячу судилося стати єдиним забитим у матчі, а поки що команди пішли на перерву.

Бажаючи щось змінити, тренерський штаб киян провів одразу дві заміни, випустивши на поле Циганкова та Родрігеса, які пожвавили гру. Останній не лише дебютував у складі «біло-синіх», а й ледь не зрівняв рахунок, коли після подачі від кутової позначки пробив із центра штрафного майданчика – захисник «Брюгге» встиг винести м’яч уже з самісінької лінії воріт! Надалі «Динамо» володіло перевагою та провело багато перспективних атак, які ударами по воротах завершували Циганков, Де Пена, Караваєв, Буяльський. Найнебезпечніший із них був у уругвайця незадовго до фінального свистка, коли м’яч пролетів над самісінькою поперечиною, і рахунок залишився незмінним.

У підсумку, 1:0 на користь господарів – результат, який переносить з’ясування переможця пари та власника путівки до раунду плей-оф на київський НСК «Олімпійський». Чекаємо вас на трибунах 13 серпня!

Ліга чемпіонів УЄФА, 3-й кваліфікаційний раунд, перший матч

«Брюгге» (Брюгге, Бельгія) – «Динамо» (Київ, Україна) – 1:0 (1:0).

06.08.2018. м. Брюгге, стадіон «Ян Брейдель».

«Брюгге»: 88.Міньоле, 2.Соболь, 14.Окереке, 15.Мітрович, 17.Делі, 20.Ванакен, 25.Вормер (к), 26.Рітс, 35.Тау, 42.Бонавентуре (16.Схрейверс, 64), 77.Мата.

«Динамо»: 71.Бойко, 5.Сидорчук (к), 7.Вербич (14.Де Пена, 64), 16.Миколенко, 19.Гармаш, 20.Караваєв (15.Циганков, 46), 26.Бурда, 29.Буяльський, 41.Бєсєдін (22.Родрігес, 46), 44.Кадар, 94.Кендзьора.

Гол: Ванакен (37, з пен.).

Попереджені: Делі (20), Бонавентуре (39) – Гармаш (40), Кендзьора (44), Родрігес (68), Сидорчук (79).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер