Коваль може дебютувати в національній збірній

Коваль може дебютувати в національній збірній

Головний тренер збірної України Олег Блохін оголосив список гравців, які будуть готуватися до товариських матчів зі збірними Узбекистану та Франції. Наставник національної команди в майбутніх спарингах розраховує на 23-х футболістів.

Шанс дебютувати в головній команді країни є в динамівця Максима Коваля. Голкіпер візьме участь в еліт-раунді Євро-2011 (U-19), який пройде з 24 по 29 травня в Польщі, після чого вирушить на свій перший збір у національній команді. Окрім Коваля, серед викликаних ще троє представників «Динамо» – півзахисник Олег Гусєв, а також нападники Артем Мілевський та Андрій Шевченко.

Нагадаємо, що товариський матч з Узбекистаном відбудеться в середу, 1 червня, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського (початок о 21:00), а спаринг із Францією пройде в понеділок, 6 червня, в Донецьку на «Донбас Арені» (22:00).

Воротарі: Андрій П’ятов («Шахтар»), Андрій Дикань («Спартак» Москва), Максим Коваль («Динамо»).

Захисники: Олександр Кучер, Микола Іщенко, В’ячеслав Шевчук, Василь Кобін (усі − «Шахтар»), Андрій Русол, Віталій Мандзюк (обидва − «Дніпро»), Артем Федецький («Карпати»).

Півзахисники: Олег Гусєв («Динамо»), Руслан Ротань, Сергій Назаренко, Сергій Кравченко (всі − «Дніпро»), Ігор Худоб’як, Денис Кожанов (обидва − «Карпати»), Денис Олійник («Металіст»), Анатолій Тимощук («Баварія», Німеччина).

Нападники: Андрій Шевченко, Артем Мілевський (обидва − «Динамо»), Марко Девич («Металіст»), Євген Селезньов («Дніпро»), Андрій Воронін («Динамо» Москва).

 
* * *


Молодіжна збірна України, складена з гравців 1990-1991 р.н. (умовно «склад Б»), 24 травня під керівництвом Олега Кузнецова розпочне підготовку до товариських поєдинків із однолітками з Ірану та Франції. У складі «жовто-синіх» – двоє динамівців: захисник Сергій Люлька та півзахисник Сергій Рибалка.

Поєдинок із гостями з Азії відбудеться 1 червня на стадіоні «Оболонь-Арена» (початок о 18:00), а «трикольорових» 5 червня прийме в себе стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського (початок о 21:45).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер