Марис Верпаковскіс: «Сподіваюсь, тепер травми позаду»

Марис Верпаковскіс: «Сподіваюсь, тепер травми позаду»

У товариському матчі між «Динамо-2» і «Динамо-3» вперше після тривалої паузи вийшов на поле латвійський нападник Марис Верпаковскіс. Після важкої травми, яку він отримав ще за часів виступів у сплітському «Хайдуку», Верпаковскіс пройшов курс реабілітації, і тепер повен бажання продемонструвати тренерському штабу «Динамо» свої найкращі якості. Після контрольного матчу Марис погодився відповісти на кілька запитань кореспондента офіційного клубного сайту.

- Це була моя перша гра за останні три місяці. Звичайно, ще достатньо важко, але все одно радий, що хоча б узяв участь у цьому спарингу. Сподіваюся, травми позаду, і тепер набиратиму фізичну й ігрову форму.

- Ти відіграв у нападі разом із Еммануелем Окодувою. Налагодили взаєморозуміння?

- З ним достатньо легко. Відразу видно, що Еммануель – висококласний нападник, тому особливих проблем у взаєморозумінні не мали.

- Задоволений, що вдалося відзначити повернення на футбольне поле забитим м'ячем?

- Так, звичайно. Вийшло відзначитися лише з пенальті, але для нападника важливий будь-який гол. Завжди приємно забивати м'ячі, нехай це сталося лише в товариському матчі. Проте, головне – це те, що нарешті вдалося зіграти.

- Чи була розмова з Юрієм Сьоміним з приводу того, коли ти підключишся до основної команди?

- Ще рано про це говорити. Я зіграв тільки перший матч, а в основної команди сезон вже розпочинається. Взагалі, задоволений, що побував на зборах із основною командою, оскільки в психологічному плані це мені дуже допомогло.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер