Марсело – Жуніор МОРАЕС: про дружбу на 90 хвилин доведеться забути

Марсело – Жуніор МОРАЕС: про дружбу на 90 хвилин доведеться забути

Одним з них, безумовно, стане протиборство нерозлучних друзів по життю: динамівського форварда Жуніора Мораеса і захисника «чорно-білих» Марсело.

Обидва народилися з різницею в місяць в 1987-му році і пройшовши академічне навчання в клубі «Сантос», де у свій час грав «король футболу» Пеле, стали професійними футболістами.

Подякою обох за путівку у великий світ найпопулярнішої гри на планеті став внесок у перемогу «Сантоса» в чемпіонаті Ліги Пауліста в 2007-му році.

Надалі їх шляхи розійшлися. Марсело відправився спочатку до Польщі, де відіграв два сезони у краківській «Віслі», після чого добре проявив себе в голландському ПСВ (Ейндховен) та німецькому «Ганновер-96». У лютому 2016-го він відіграв пів сезону за орендною угодою в «Бешикташі», та так, що після її закінчення турецький клуб запропонував йому повноцінний контракт, на що високий бразилець (зріст 191 см) з радістю погодився.

Мораес також у Новому Світі почав шлях до визнання в Східній Європі, в румунській «Ґлорії». Потім відзначився результативним сезоном 2011/12 в софійському ЦСКА і забивши 35 голів у 63 матчах УПЛ за донецький «Металург» у травні 2015 року, став, як мінімум, на три роки київським динамівцем.

І ось тепер, 28 вересня на Марсело і Жуніора Мораеса чекає нова зустріч, вже в якості гравців з клубів чемпіонів своїх країн, в якій друзям на 90 хвилин про дружбу потрібно буде забути, що безумовно додасть інтриги матчу «Бешикташ» – «Динамо», в якому впевнені ніхто без бою не здасться.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер