Мірча Луческу: «Я довіряю молодим гравцям, усе залежить від них»

Мірча Луческу: «Я довіряю молодим гравцям, усе залежить від них»

- Ми самі ускладнили собі гру. Ускладнили тим, що вийшли на поле з упевненістю, що виграємо цей матч. І припускалися дитячих помилок. Ми не грали так, як готувалися до цього матчу, а більше займалися імпровізацією на полі. Суперник був дуже мотивований після програшу в першому турі. Нам не вдавалося виходити з-під пресингу. Ми намагалися робити це за допомогою коротких передач, але це було неправильно.

У другому таймі ми заграли зовсім інакше. Ті футболісти, які вийшли на заміну, виконували на полі те, що і мали робити, те, про що ми їм говорили. Як результат, ми одразу створили чотири або п'ять хороших моментів біля воріт суперників.

- Наскільки ви задоволені грою молодих футболістів, зокрема Сироти і Забарного?

- Не тільки вони є молодими футболістами. Сьогодні у стартовому складі вийшло багато молодих хлопців – Цитаїшвілі, Лєднєв, Шепелєв, Супряга та інші. Вони талановиті, але без двох-трьох досвідчених гравців їм складно грати. Ми будуємо команду, я довіряю молодим гравцям, і все залежить від них. На тренуваннях вони дуже добре працюють. Залишилося втілювати це все в іграх.

За кілька днів на нас чекає гра раунду плей-оф Ліги чемпіонів. Напевно, це теж вплинуло сьогодні на наших гравців, усі думали вже про цей матч.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер