«Моряки» билися, але одержали від «біло-синіх» дві пробоїни (+ ВІДЕО)

«Моряки» билися, але одержали від «біло-синіх» дві пробоїни (+ ВІДЕО)

За збігом обставин, одесити вже другий номінальний домашній матч проводять на динамівській арені. Якщо врахувати, що тренування команда Олександра Бабича також проводить на стадіоні по вулиці Грушевського, поле стало для них майже рідним. От тільки результат для «Чорноморця» в Києві поки невтішний, але до завершення сезону й цей недолік ще буде можливість виправити.

У «Динамо» через дискваліфікацію не змогли зіграти Рибалка та Беланда, травмовані Ленс та Мігель, тож після тритижневої паузи, пов'язаної з матчами збірних, Сергію Реброву довелося замислитися, обираючи стартовий склад.



Ще до стартового свистка арбітра нескладно було передбачити розвиток подій у грі. Територіальна перевага динамівців було просто вражаючою, всі події на полі відбувалися на половині поля Мартищука. Одесити якщо й думали про атаки, відправляли на чужу половину поля трьох-чотирьох футболістів, більше дбаючи про захист при наступній атаці «Динамо». Звично основна небезпека збоку господарів виходила від флангових «двигунів» Ярмоленка та Гусєва. Обидва набрали просто чудову форму, діючи ефектно й, що найголовніше, ефективно.

Команди пішли на перерву за нульового рахунку, а в другому таймі натхненні тренерськими настановами динамівці обрушили всю міць своїх атак на одеситів, перед якими ті встояти не змогли. Саме парочка Ярмоленко-Гусев стала автором першого забитого м'яча. Андрій адресною передачею з центру поля відрізав півкоманди суперника, вивівши Гусєва віч-на-віч із воротарем. Олег зіграв холоднокровно, обробивши м'яча та спрямувавши його під самісеньку стійку.



Забитий м'яч допоміг гравцям «Динамо» в першу чергу в плані психології. Стало менше поспіху, атаки частіше доводилися до ударів по воротах. Свіжого струменя в атаку додав Теодорчик, який замінив Мбокані. Немов хижак, поляк відразу почав терзати захист одеситів, досягнувши успіху в одному з епізодів.

Кінчиками пальців Мартищуку вдалося парирувати удар Віди, м'яч відскочив у стійку, а першим переправив його вже в порожні ворота Теодорчик.

Матч так і завершився перемогою «Динамо» 2:0. Кияни не програють у сьомій поспіль грі чемпіонату, при цьому не пропускаючи в шести поспіль поєдинках.

Чемпіонат УПЛ 2014/15. 18 тур

04.04.2015. м.Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського. 5,314 глядачів

«Чорноморець» – «Динамо» – 0:2 (0:0)

«Чорноморець»: Мартищук, Діденко (к), Гадрані, Филимонов (Луценко, 65), Кабаєв (Гречишкін, 46), Балашов, Петько, Слінкін, Крнета, Кутас (Васін, 78), Данченко.

«Динамо»: Шовковський (к), Антунеш, Хачеріді, Данило Сильва, Віда, Сидорчук, Гармаш (Чумак, 70), Буяльський, Гусєв (Калитвинцев, 81), Ярмоленко, Мбокані (Теодорчик, 67).

Голи: Гусєв (49, пас Ярмоленко), Теодорчик (76).

Попереджені: Кабаєв (10), Филимонов (34), Кутас (39), Мартищук (69), Луценко (90), Слінкін (90+3) – Сидорчук (6), Буяльський (63).

* фото В.Раснер

* колажі Б.Ілюк

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер