Заміна газону на стадіоні «Динамо». Нове поле буде найвищої якості!

Заміна газону на стадіоні «Динамо». Нове поле буде найвищої якості!

Починаючи з понеділка, робочі приступили до зняття старого газону та вивезення його за межі арени. Ці роботи триватимуть близько тижня. Після цього будуть проведені підготовчі роботи й укладання нового трав'яного покриву.

Докладніше про причину заміни газону та специфіку цієї роботи розповів головний агроном ФК «Динамо» (Київ) Анатолій Колоша:

- Після завершення сезону керівництво «Динамо» прийняло рішення замінити газон. Нове поле має бути найвищої якості, адже в новому сезоні на ньому «Динамо» проводитиме матчі в юнацькій Лізі чемпіонів. Починаючи з нинішнього понеділка, почалося зняття дерну старого газону.

Його відразу ж перевозять на базу в Кончі-Заспі, де він буде використаний для укладання поля №8, призначеного для учнів дитячої школи, та для заміни окремих ділянок інших полів. Частина дерну використають для потреб ДЮФШ «Динамо» на НТБ «Нивки».



Після демонтажу трав'яного покриття буде знято верхній шар ґрунту, це близько 5-6 сантиметрів. Потім вирівняємо покриття піском та почнемо укладати новий дерн. Зазначу, що його вирощено в Україні, у Київській області в селі Борщів, і він відповідає найвищим критеріям якості.



Якщо не підведе погода, укладання нового дерну завершимо до середини липня, після чого проведемо необхідні агротехнічні роботи. Потрібен час, щоб новий газон прижився та був готовий для проведення футбольних матчів. А у вересні на стадіон «Динамо» знову повернеться футбол, в тому числі й поєдинки «Динамо» в Юнацькій Лізі чемпіонів.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер