New Balance та «Динамо» презентували ігрову форму сезону 2018/2019

New Balance та «Динамо» презентували ігрову форму сезону 2018/2019

Презентація відбулася на домашній арені «біло-синіх», НСК «Олімпійський», та складалася з кількох частин.

Спершу в холі Чемпіонів відбулася прес-конференція для представників ЗМІ, в кінці якої пресі були представлені домашній та виїзний комплекти форми.

Перед журналістами виступили представники клубу та компанії New Balance, зокрема перший віце-президент ФК «Динамо» (Київ) Віталій Сівков, віце-президент New Balance по регіону EMEА Фран Ален, засновник ТОВ «Старлінк Груп» Володимир Кравченко, віце-президент ФК «Динамо» (Київ) Олексій Паламарчук, директор ТОВ «Старлінк Груп» Ігор Шкурченко, головний тренер ФК «Динамо» (Київ) Олександр Хацкевич, а також спортивний директор ФК «Динамо» (Київ) Олексій Михайличенко.

При цьому наставник «біло-синіх» прийшов на прес-конференцію вже в новій клубній екіпіровці.

Віталій Сівков, перший віце-президент ФК «Динамо» (Київ):

- Передусім, передаю вітання від президента клубу та побажання успіхів усім нам та нашій команді. Ми дуже раді тому, що ФК «Динамо» та New Balance знайшли один одного. Бажання працювати разом було обопільним. На сьогоднішній день можна констатувати, що ми зробили тільки перший крок. Наша угода розрахована на три роки. Віримо в те, що з кожним роком будемо нарощувати наше співробітництво. Будемо раді, щоб наші партнери, New Balance та New Balance Ukraine кожен рік відзначали ефективність нашого співробітництва,  щоб ви мали комерційно ефективні результати, а ми у свою чергу бачили збільшення ваших можливостей. Ми дуже раді тому, що зусилля нашої команди, яка працювала більше, ніж півроку, не стали марними, і результатом цієї роботи є те, що сьогодні тут відбувається. Сьогодні завершився підготовчий етап і почалася робота. Вона полягає в тому, що ви вже бачите нашого головного тренера у новій формі.

Фран Ален, віце-президент New Balance по регіону EMEA:

- Історія нашої співпраці розпочалася з того моменту, коли мені було сказано про те, що немає нічого більшого в українському футболі, ніж ФК «Динамо» (Київ). Нещодавно в Києві проводився фінал Ліги чемпіонів, в якому виступала команда, екіпірована у New Balance. Сподіваюся, що в майбутньому «Динамо» також буде грати у вирішальному матчі найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу. Я дуже захоплений тим, що зараз відбувається, й упевнений, що наша співпраця з «Динамо» буде цікавою та корисною для обох сторін.

Володимир Кравченко, засновник ТОВ «Старлінк Груп»:

- Наша співпраця починається дуже символічно: у «Динамо» над логотипом дві зірки, а гасло нашої компанії – «Starlink group», що в перекладі означає «Зіркова пара». Насправді, у нас велика мотивація до співпраці з таким клубом, як «Динамо» (Київ). Футбол – це спорт №1, і для нас дуже почесно бути причетними до цього виду спорту. І нинішній контракт із «Динамо» (Київ) є хорошим продовженням 10-річної праці з брендом New Balance в плані розвитку спорту в Україні. До цього часу з нами працювали такі відомі вітчизняні спортсмени, як гімнастка Ганна Різатдінова, борець Жан Беленюк, збірна України з легкої атлетики. У нас багато очікувань від цієї співпраці, і за наступні роки співпраці з «Динамо» ми маємо намір стати третім футбольним топ-брендом в нашій країні.

Олексій Паламарчук, віце-президент ФК «Динамо» (Київ):

- Сьогодні історичний день для «Динамо» (Київ) та New Balance. Сьогодні ми вже можемо сказати, що зробили правильний вибір. Бренд серйозний, співпрацює з багатьма відомими клубами, які виступають у Лізі чемпіонів та мають високий статус у європейському футболі. Для нас New Balance – це стратегічний партнер,і, думаю, найближчим часом ви зможете оцінити все те, що було зроблено нами. Спортивний бренд – це не просто одягнути команду, а ціла маркетингова концепція, в рамках якої ми зможемо донести до вболівальників, що приходити на стадіон в ігрових футболках круто. Також будемо проводити відкрити тренування, впроваджувати бонусні системи… Зрозуміло, буде критика, але ми готові вислухати будь-якого вболівальника, який прийде з конструктивними ідеями. Зі свого боку ми намагатимемося робити все так, щоб керівництво нашого технічного партнера та вболівальники не червоніли за нас.

Ігор Шкурченко, директор ТОВ «Старлінк Груп»:

- ФК «Динамо» (Київ) для більшості з нас – це не просто команда, а все життя. Тому ми не ставимося до майбутньої співпраці, як до бізнес-проекту, адже це те, з чим ми просинаємося й засинаємо. Незважаючи на процеси, які відбувалися в самому клубі, а також у країні загалом, ми завжди підтримували команду як у радісні моменти, так і в моменти невдач. Особливо приємно дивитися на «Динамо» зараз, адже у складі грає багато власних вихованців, і діти, які займаються в дитячій школі, на їхньому прикладі бачать, що все можливо. Сподіваюся, старт нашого успішного співробітництва буде дано в суботу, коли на стадіоні «Чорноморець» донецький «Шахтар» побачить, що таке «Динамо» (Київ) у New Balance.

Олександр Хацкевич, головний тренер ФК «Динамо» (Київ):

- Новий сезон, будується нова команда, новий технічний спонсор… Стільки всього нового з першого дня нашого знайомства з New Balance, адже хлопці тільки сьогодні отримали нові комплекти. Ми вступаємо в новий сезон із великими надіями. Упевнений, що в новій формі ми зможемо досягти великих перемог як в Україні, так і в Європі.

Олексій Михайличенко, спортивний директор ФК «Динамо» (Київ):

- За свою кар’єру я грав у формах багатьох виробників, тому чудово розумію, наскільки важливо для футболістів, аби екіпірування було практичним та зручним. Хотів би побажати, щоб у новій формі було якомога більше нових перемог.

Після виступів офіційних осіб відбулося підписання меморандуму про співпрацю, який передбачає три сезони – 2018/19, 2019/20 та 2020/21. Зі сторони ФК «Динамо» меморандум підписав Віталій Сівков, зі сторони New Balance – Фран Алан та Володимир Кравченко.

Підписавши меморандум, представники двох сторін обмінялися подарунками.

Далі на спеціально обладнані стенди вийшли гравці київського «Динамо» - Сергій Сидорчук та Віктор Циганков у комплектах форми для польових гравців та Денис Бойко та Георгій Бущан у воротарських комплектах.

Після презентації на полі НСК «Олімпійський» відбулося відкрите для вболівальників тренування. Перед початком тренування кожен гравець по черзі був викликаний до брендованого стенду, аби предстати перед очами вболівальників, які заповнили центральну трибуну стадіону.

Далі всі гравці взяли до рук по м’ячу від New Balance з автографами всієї команди – подарунки для вболівальників – та вибили їх на трибуни.

Після тренування у Венеціанському дворику НСК «Олімпійський» відбулася автограф-сесія за участі Сергія Сидорчука, Віктора Циганкова, Миколи Шапаренка та Георгія Бущана, яка завершилася пізно ввечері.

Всі бажаючі отримали змогу одразу придбати собі нові комплекти форми та іншу атрибутику нового технічного спонсора та отримати пам’ятні автографи.

Вже починаючи з сьогоднішнього дня придбати нову форму можна в офіційних фан-магазинах київського «Динамо», в офіційних інтернет-магазинах «Динамо» та New Balance.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер