Нігерія з Брауном Ідейє – у чвертьфіналі КАН-2013

Нігерія з Брауном Ідейє – у чвертьфіналі КАН-2013

У матчі з Ефіопією збірній Нігерії, за яку грає нападник київського «Динамо» Браун Ідейє, для того, щоб гарантувати собі вихід до чвертьфіналу, потрібна була тільки перемога. Однак здобути її виявилося не так просто.

Перший тайм пройшов практично без моментів. Нулі на табло яскраво відображали події на полі. Після перерви Нігерія помітно додала. Але підопічним Стівена Кеші довго не вдавалося забити у ворота ефіопів настільки потрібний гол.

Примітно, що розпечатати ворота Ефіопії нігерійцям вдалося після того, як на полі з'явився київський динамівець Ідейє, який замінив на 77-й хвилині Еменіке. Нігерія забила двічі, причому обидва м'ячі з пенальті. Два рази пенальті заробив гравець лондонського «Челсі» Мозес, і обидва рази сам же його реалізував. А діючий володар кубка, збірна Замбії, покинула турнір, зігравши 0:0 з Буркіна-Фасо в паралельному матчі групи.

В 1/4 фіналу суперником Нігерії буде збірна Кот-д'Івуара, яка достроково забезпечила собі перше місце в групі D. Матч відбудеться в неділю, 3 лютого, о 17:00. Нагадаємо, час у ПАР, де проходить турнір, співпадає з київським.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер