Ніко КРАНЧАР: «Сподіваюся зіграти в наступному місяці»

Ніко КРАНЧАР: «Сподіваюся зіграти в наступному місяці»

«Динамо» в розпал сезону, напередодні найважливіших матчів, не дорахувалося провідного гравця. Добре, що травма виявилася не надто серйозною, операція не знадобилася й зараз реабілітація футболіста вийшла на завершальну фазу. Про це Кранчар розповів в інтерв'ю клубному сайту.

- У матчі відбору чемпіонату світу в боротьбі із суперником пішов на м'яч і невдало приземлився на поле. Спочатку проблему не відчув, несильний біль дозволяв продовжити гру. Після цього моменту провів на полі ще хвилин тридцять.

- Як розвивалися події надалі?

- Після матчу я пройшов обстеження, й проблему було діагностовано. Стало зрозуміло, що наступний матч за збірну я не зіграю й потрібно повертатися до Києва. Ще раз консультувався з лікарями, які підтвердили термін реабілітації – шість тижнів.

- Чим займалися протягом цього часу?

- Перші десять днів відновлювальних процедур провів у Загребі, потім продовжив у Києві. Ходив до тренажерної зали, проходив терапевтичні процедури. Нещодавно почав займатися разом із тренером із фізпідготовки Пінколіні на футбольному полі. Роблю пробіжки, інші вправи. Десь за два тижні зможу тренуватися разом із командою.

- Відповідно, цього сезону у Вас ще буде можливість допомогти команді?

- Дуже на це сподіваюся. Буду робити все для цього, але останнє слово тут за тренером.

- У червні збірна Хорватії на Вас розраховує?

- Я сам маю зрозуміти, в якій формі перебуваю, чи зможу реально допомогти збірній. Якщо ні – чесно про це скажу тренеру. Він мені довіряє, ми дуже давно знайомі.

- Після проходження зимових зборів Ви зазначили, що перебуваєте у відмінних кондиціях. Чи вдасться їх повернути до кінця травня?

- Дуже невчасно отримав травму. Важко за такий незначний термін знову набрати хорошу форму. Найголовніше, щоб я знову почав грати, відчув на полі впевненість і без проблем підійшов би до літніх зборів команди.

- Незабаром виповниться рік, як ви стали гравцем «Динамо». Вже повністю адаптувалися в команді та в місті?

- Для себе рідним містом завжди буду вважати Загреб. Не Відень та Лондон, де мешкав тривалий час, а саме Загреб. А Київ мені подобається, з'явилися друзі, своє коло спілкування. За цей час уже повністю розумію вашу мову, потроху починаю говорити. Тут красиво, добре й комфортно.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер