Новий вантаж продуктів харчування для ЗСУ від ФК «Динамо» (Київ) та Фонду братів Суркіс

Новий вантаж продуктів харчування для ЗСУ від ФК «Динамо» (Київ) та Фонду братів Суркіс

Допомога захисникам України під час жорстокої війни, розв'язаної росією, має надходити регулярно.

ФК «Динамо» (Київ) та Фонд братів Суркіс день за днем відправляють корисні вантажі для наших військових. Зокрема, сьогодні, 23 березня, були відправлені шість фур із соками для українських воїнів з Дніпропетровської та Харківської областей.

Біля стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського виступив перший віцепрезидент нашого клубу Віталій Сівков. Він наголосив, що передавати допомогу для наших відважних захисників - це величезна честь:

- Я радий, що сьогодні маю честь представити черговий вантаж Фонду братів Суркіс. Це шість фур, які завантажені соком. Соки концентровані, дуже поживні. Вони стануть в нагоді нашим військовим, які захищають нашу землю.

Знову в Києві лунає повітряна тривога, і знову ми продовжуємо нашу роботу. Це масштабна робота, яка ведеться Фондом братів Суркіс на чолі з Григорієм Михайловичем та Ігорем Михайловичем. Робота не припиняється. Ці вантажі підсумовують перший мільйон з задекларованих 1.5 мільйонів пакетів соку. Ще до 500 тисяч сьогодні знаходяться на контейнерах, які відправлені нашими партнерами і пливуть до Європи.

Робота масштабна, як за територією, так і за значимістю. Все це організовується, фінансується та координується виключно Фондом братів Суркіс. Я радий, що сьогодні маю можливість представити цю роботу на фінальному етапі. Цю продукцію буде відправлено до військових частин Дніпропетровської, Харківської областей, до місць базування військових, які захищають країну на «нулі», а також до Збройних Сил у широкому спектрі.

Підсумовуючи, скажу одне: робота у цьому напрямку велася, ведеться та буде продовжуватися. Я радий тому, що маю честь представити роботу великого колективу футбольного клубу «Динамо» і Фонду братів Суркіс. 

Також слово взяв боєць ЗСУ на ім'я Олександр, який подякував футбольному клубу «Динамо» за надану допомогу:

- Хочу висловити велику подяку за цю допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України для більш якісної боротьби з ворогом та визволенням нашої неньки України. Слава Україні! 

Дякуємо за співпрацю нашому партнеру Станіславу Горубіну, разом ми йдемо до перемоги і допомагаємо нашим оборонцям!


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер