НСК «Олімпійський» у передчутті динамівського глядацького рекорду (+ ВІДЕО)

НСК «Олімпійський» у передчутті динамівського глядацького рекорду (+ ВІДЕО)

Майбутня гра може стати рекордною за відвідуваністю матчів «біло-синіх» із моменту повернення нашої команди на оновлений НСК «Олімпійський» у березні 2011 року.

Інакше кажучи, в майбутньому поєдинку проти англійців очікується повний аншлаг!

На міжнародних матчах НСК «Олімпійський» був заповнений під зав'язку востаннє 18 березня 1997 року, коли динамівці в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів зустрічалися з туринським «Ювентусом». Тоді головна арена країни прийняла на своїх трибунах 100,064 глядачів.

Із тією грою зв'язок часів не розірваний і зараз, адже на 54-й хвилині рахунок у матчі з легендарним італійським клубом зрівняв тоді форвард, а зараз головний тренер нинішнього київського «Динамо» Сергій Ребров.

Повертаючись до майбутньої битви з «Евертоном», згадаймо, що «біло-сині» сім разів у своїй єврокубковій історії поверталися до Києва після першого матчу з дефіцитом в один гол. Тричі його подолати нашим гравцям не вдавалося, а от у чотирьох поєдинках динамівці впевнено перегравали суперників та прямували далі.

Зазначимо, що всі ці матчі мали одну загальну спрямованість, а саме проходили в дуже напруженій боротьбі приблизно рівних за силами команд. Ось тут і має сказати своє вагоме слово наш 12-й гравець та допомогти нашим хлопцям подолати в четвер англійський бар'єр.

У зв'язку з аншлагом, ФК «Динамо» (Київ) звертається до всіх уболівальників прийти на стадіон як мінімум за кілька годин до початку поєдинка.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер